Wysłany: 2011-01-17, 11:46 Wybór pożyczki bez BIK.
Witam,
każdy z nas zapewne wie, że zaciągnięcie pożyczki bez BIK wiąże się dla nas z ogromnym ryzykiem. Mimo, że firm poza bankowych udzielających takie właśnie pożyczki bez sprawdzania naszej historii kredytowej jest mnóstwo, nadal są one mało znane. Dlatego też wychodzę z takim zapytaniem czy możecie z czystym sumieniem polecić jakąś instytucję, która ma w swojej ofercie szybką pożyczkę bez BIK? Oczywiście nie mówię tutaj o wysokich kwotach a raczej o pożyczce na kilka tysięcy złotych. Czy są osoby, które mają na swoim koncie tzw. chwilówkę i są zadowolone? Czekam na szczere odpowiedzi. Pozdrawiam.
ja szukam jakiegos banu prywatnego potrzebuje kredytu na juz na psplacanie innych zadłużen bo teraz jak dodac wszystkie raty to place oj bardzo duzo...prosze o pomoc tel. 501468501
chwilówka to rodzaj pożyczki bez BIK, jak sama nazwa wskazuje wszelkie formalności załatwimy w ciągu "chwili" a pieniądze otrzymamy bardzo szybko, nawet w ciągu 24h. Jednak chwilówki to raczej pożyczki bez BIK na małe kwoty...
ja szukam jakiegos banu prywatnego potrzebuje kredytu na juz na psplacanie innych zadłużen bo teraz jak dodac wszystkie raty to place oj bardzo duzo...prosze o pomoc tel. 501468501
ja mogę polecić portal SL :)
choćby pożycz.pl wejdź i poczytaj chociaż albo poczytaj o Social Lending
Pożyczki społecznościowe są obecnie coraz bardziej popularne i na pewno opłacają się zarówno osobom, które szukają ofert kredytowych, jak i tym, którzy chcą zainwestować swoje oszczędności, dlatego też na pewno warto jest się nimi głębiej zainteresować.
A ja w ogóle myślę, że gdyby większość ludzi zaczęła korzystać z takich portali społecznościowych, wtedy byłaby to ogromna konkurencja dla instytucji pozabankowych. Wtedy my, jako klienci na pewno moglibyśmy skorzystać na obniżeniach kosztów czy tez promocjach;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum