jak w temacie udało mi się znaleść instytucję która pomoże mi wyjść z długów(mam windykację w geting banku na sumę 9 tys zł i eurobanku na sumę 10 tys)sprawa nie jest u komornika tylko załatwiana polubownie ostatnio wpłaciłem do jednego banku 2,500 zł do drugiego 1.200 tyle udało mi sie nazbierać,dlatego też sprawy nie ma u komornika,do rzeczy w 1 ze skoków jest taka możliwość aby skonsolidować to i spłaca zobowiązania,lecz ... problem potrzebny jest poręczyciel,znalazłem w pracy ale niestety nie przeszli mi weryfikacji dlatego też składam to zapytanie,czy jest jakaś osoba która by mogła mi pomóc w tej kwestii,oczywiście też chętnie pomogę w zamian,jestem osoba rzetelną i chętnie pomagam innym,in akcjami charytatywnymi dla domu dziecka w Turawie itp( a sam sobie popadłem w kłopoty z których chcę wyjśc),czy ew gratyfikacją czy tez poręczeniem,mam pracę stałą w państwowej firmie przy zarobkach 2700 zł na rękę od 90 roku,kredyt bedzie ubezpieczony,proszę o pomoc w tej kwesti i serdecznie dziękuję
Poręczyciela trudno znaleźć wśród znajomych a czasem nawet rodziny, więc raczej wątpię aby jakaś obca osoba z forum chciała Ci poręczyć kredyt... Na Twoim miejscu skupiłbym się bardziej właśnie na rodzinie i znajomych, wśród których masz większe szanse na znalezienie poręczyciela.
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum