Wysłany: 2007-11-27, 20:42 W jaki sposób pozyskac pieniądze do spólki
Cchciałbym wiedziec jaki jest najlepszy sposób pozyskania pieniędzy i wniesienia ich do społki. Dana firma ma zajmowac sie uslugami deweloperskim. Kazdy z wpolnikow musi wniesc pewna sume pieniedzy, a dokladnie 300000zl. Jak opcja jest najlpesza czy wziasc kredyt hipoteczny, a moze pozyczke hipoteczna,a moze postarac sie o kredyt inwestycyjny na spolke z napisneim binzes palnu( a w sumie jest w przygotowaniu). w jakim banku mógłbym starac sie o takie pieniadze, jakie warunki musilalbym spelnic, moge powiedziec ze ja jak osoba prowdze juz dzialalnosc gospodarcza, od ponad roku. Prosze o jakies podpowiedzi. pozdrawiam
Kredyt Inwestycyjny jest dość trudnym kredytem. Ja osobiście udałbym się do pośrednika finansowego typu Expander na miejscu osoba ta udzieli Ci wszelkich informacji i pomoże wybrać kredyt który będzie najbardziej dostępny.
Ja z taka sprawa, chce dostac kredyt na rozruch firemki, zaczalem pytac to tu to tam, a ztu nagle jakis gostek, z jakiegos przedstawicielstwa czy stowarzyszenia sie do mnie zglasza, nie pamietam nazwy, i mowi, ze chce mi udzielic kredytu i ze moze. Jakies kur** dziwne, bo zadnego banku nie podal. nie wiem co robic, bo niezle warunki podal, a w bankach nie chca za bardzo mi przyznac kredytu.
_________________ Żadna praca nie hańbi. Każda męczy.
Tomasz Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Lip 2008 Posty: 11
Wysłany: 2008-09-01, 15:43
Witam!
Nie znam Państwa sytuacji i planów biznesowych, zamiarów kredytowych, chętnie je poznamy i pomożemy, zapraszam do skorzystania z naszych usług - Leonis. Profesjonalny Doradca Kredytowy.
Pozdrawiam
Witam ,mój mąż ma działalność (taxi osobowe) chciałby zmienić samochód i wziąć na ten cel kredyt lecz mamy już kilka kredytów . Gdzie najlepiej dostać taki kredyt Proszę o radę.
Jeżeli BIK Państwa jest w miare dobry to wszystkie powyższe zapytania można sfinansować. Wiem, że posty są stare ale większość użytkowników ma te same zapytania - może informacja komuś będzie przydatna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum