Mam kredyt mieszkaniowy, tylko nurtuje mnie taki problem, otoz kredytodawca nie wymaga ubezpieczenia go, i czy ja mam to zrobic? czy to ma sens?
moze ktos ma doswiadczenie gdzie najlpiej?
Czyzby ING?
Czy zrobic? Najrozsadniej tak. Ubezpieczenie to zawsze jakies zabezpieczenie na "wszelki wypadek" a koszty nie sa jakies specjalnie duze.
_________________ Nowe forum o kredytach hipotecznych: rzeczowe odpowiedzi na kazde pytanie. Tam znajdziesz rozwiazanie swoich problemow. Zapraszam:
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46441
lonliness Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Sie 2008 Posty: 1
Mam kredyt mieszkaniowy, tylko nurtuje mnie taki problem, otoz kredytodawca nie wymaga ubezpieczenia go, i czy ja mam to zrobic? czy to ma sens?
moze ktos ma doswiadczenie gdzie najlpiej?
justynno Czy uważasz, że nie warto zapłacić kilkadziesiąt czy nawet kilkaset złotych rocznie żeby ochronić dorobek niekiedy całego życia ???
Bo ja uważam, że jak najbardziej warto...
"Tylko trzeba to dobrze "skroić" żeby za drogo nie wyszło."
Tomasz Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Lip 2008 Posty: 11
Wysłany: 2008-08-27, 10:08
Witam!
Oczywiście jak najbardziej warto ubezpieczyć mieszkanie! Co się bardziej opłaca? - profilaktyka czy naprawianie skutków? < niekiedy poważnych skutków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum