Wysłany: 2010-11-24, 14:08 Szukam pomocy w spłatach zaciągniętych kredytów
Witam,
Potrzebuję pożyczki na konsolidacje w kwocie ok 130 tys. zł. Nie posiadam nieruchomości. , dlatego chcę uzyskać kredyt konsolidacyjny by się wydostać z tego pętli kredytów. Pracuję na umowę o pracę na czas nieokreślony. Zarobki na poziomie 2300zł-2500zł. Mam współkredytobiorcę który zgodził się na wzięcie kredytu razem ze mną o ile mi to pomoże. Kredytobiorca jest emerytem w wieku 60 lat i emeryturą na poziomie 2500zł
Czekam na jakieś rozsądne propozycje. Sprawa staje się dosć pilna. Jeżeli nie uzyskam konsolidacji to mogę się spodziewać komornika.
Jestem z Warszawy.
Jeśli nie masz zaległości a co za tym idzie złej historii w BIK to jak najbardziej taki kredyt jest możliwy. Zwróć tylko uwagę, że niektóre banki mają ograniczenia wiekowe jeśli chodzi o kredytobiorców i np. kredyt musi zostać spłacony zanim kredytobiorca skończy 70 lat (ten wiek różni się w zależności od banku). Więc w tym przypadku kredyt mógłby być udzielony na maksymalnie 10 lat.
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Ostatnio otrzymałam ulotkę prywatnej firmy, która w ostatnim czasie dosyć prężnie się rozwija. Mowa tutaj o instytucji Kredyty Chwilówki, która swoje placówki ma już chyba w każdym mieście. Nie wiem dokładnie czy warto jest polecić tą właśnie firmę, jednak okazuje się, że posiada ona w swojej ofercie także konsolidację do 200 000 zł na okres nawet 120 miesięcy. Tyle wiem, bo takie informacje są na ulotce ;) Myślę, że warto zapytać o ten produkt w przypadku, gdy nie mamy możliwości uzyskania konsolidacji w bankach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum