FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Szukam pomocy w spłatach zaciągniętych kredytów
Autor Wiadomość
robert1425 

Wysłany: 2010-11-24, 14:08   Szukam pomocy w spłatach zaciągniętych kredytów

Witam,
Potrzebuję pożyczki na konsolidacje w kwocie ok 130 tys. zł. Nie posiadam nieruchomości. , dlatego chcę uzyskać kredyt konsolidacyjny by się wydostać z tego pętli kredytów. Pracuję na umowę o pracę na czas nieokreślony. Zarobki na poziomie 2300zł-2500zł. Mam współkredytobiorcę który zgodził się na wzięcie kredytu razem ze mną o ile mi to pomoże. Kredytobiorca jest emerytem w wieku 60 lat i emeryturą na poziomie 2500zł
Czekam na jakieś rozsądne propozycje. Sprawa staje się dosć pilna. Jeżeli nie uzyskam konsolidacji to mogę się spodziewać komornika.
Jestem z Warszawy.

Kontakt: robert1425@wp.pl GG 2294431

PaniKrysia

Wysłany: 2011-04-28, 07:54   

dobrze Ci radzę: idz do jakiegoś doradcy finansowego, przez forum nie uzyskasz żadnej rozsądnej propozycji, co najwyżej ulegniesz jakiejś reklamie...

joanna85 

Wysłany: 2011-05-25, 21:44   

Na taką kwotę kredytu może udzielić tylko bank lub dobra instytucja finansowa... Albo oszust:/

lukasz788

Wysłany: 2011-09-24, 21:57   

Jeśli nie masz zaległości a co za tym idzie złej historii w BIK to jak najbardziej taki kredyt jest możliwy. Zwróć tylko uwagę, że niektóre banki mają ograniczenia wiekowe jeśli chodzi o kredytobiorców i np. kredyt musi zostać spłacony zanim kredytobiorca skończy 70 lat (ten wiek różni się w zależności od banku). Więc w tym przypadku kredyt mógłby być udzielony na maksymalnie 10 lat.

joanna85 

Wysłany: 2011-12-30, 15:36   

Ostatnio otrzymałam ulotkę prywatnej firmy, która w ostatnim czasie dosyć prężnie się rozwija. Mowa tutaj o instytucji Kredyty Chwilówki, która swoje placówki ma już chyba w każdym mieście. Nie wiem dokładnie czy warto jest polecić tą właśnie firmę, jednak okazuje się, że posiada ona w swojej ofercie także konsolidację do 200 000 zł na okres nawet 120 miesięcy. Tyle wiem, bo takie informacje są na ulotce ;) Myślę, że warto zapytać o ten produkt w przypadku, gdy nie mamy możliwości uzyskania konsolidacji w bankach.

Odpowiedz do tematu