FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Szukam kredytu na spłatę zadłużenia w kilku bankach
Autor Wiadomość
arenia 

Wysłany: 2009-03-16, 18:36   Szukam kredytu na spłatę zadłużenia w kilku bankach

Witam!

Ze względu na problemy rozinne zadłużyłem się w kilku bankch na około 75 tysięcy złotych. Spłacałem dzielnie przez około rok, ale teraz mam zaległości i kilka rat kredytów jest już w windykacji. Mam kredyt hipoteczny, który jako jedyny spłacam regularnie. Nie chcę bowiem oddać domu komornikowi. Oddam wszystko, tylko nie mój wymarzony dom.

Zarabiam 2000,00 zł netto. Umowa na czas nieokreślony w sektorze państwowym, budżetówka.
Proszę o pomoc... Może jakiś kredyt konsolidacyjny??? Podejrzewam, że już widnieję w BIK.

PROSZĘ O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chcę oddać swego domu komornikowi.

martines 

Wysłany: 2009-03-16, 19:02   

witam,

wydaje mnie sie, ze jestem w stanie Pani pomoc. Jezeli jest Pani zainteresowany, to bysmy musieli ustalic pare rzeczy. W tym celu prosze napisac na maila (martines4@o2.pl), badz odezwac sie na gg: 2592224. Aha, w gre wchodzi rowniez wiadomosc prywatna.

Odpowiedz do tematu