FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
szukam kredytu na splate innych kredytow!!pomocy!!
Autor Wiadomość
pindyk

Wysłany: 2008-06-12, 09:17   szukam kredytu na splate innych kredytow!!pomocy!!

witam!mam duzy problem!!mam do splacenia jakies 18tys zl w 2 bankach!
12000 w pko sa juz komornik na karku(leca odsetki jak szalone splaca pracodawca 2 lata i zamiast 10000 jest 12000)
6000 w lukas bank
chcialbym wziasc kredyt kosolidacyjny ale nie wiem czy dostane!!mam staler zatrudnienie na czas nie okreslony!
pomocy
pozdrawiam Pindyk

pintal

Wysłany: 2008-07-03, 10:33   

na twoim miejscu to poprobowalbym do roznych biur kredytowych wybrac sie o zapytanie, nawet tu w tym leonisie, z tego co sie rozejrzalem, to wypelniasz formularz, i oni sprawdzaja w roznych bankach , gdzie i ile mozesz dostac. przydzielaja Cie do biura w twoim regionie, ktory moze Ci pomoc i zalatwic. nigdy nie mow nigdy , dalej do przodu działaj. pozdrawiam.

gosc12
Gość
Wysłany: 2008-07-03, 12:56   Witam

Z jakiego jestes miasta?

pindyk

Wysłany: 2008-07-14, 22:46   

jestem z helu pomorskie

Gość

Wysłany: 2008-08-12, 09:24   

Witam jestem osoba zatrudniąna na czas nieokreślony lecz mam pewin problem jestem zadłuzony w innych bankach na sume 50.000zl potrzeboewalbym kredytu na splate tych zadluzen zarabiam okolo 1.800 zl a raty sa wieksze od mojego wynagrodzenia pilnie potrzebuje pomocy niech ktos napisze czy da rady wziasc kredyt aby byla tylko jedna rata ?? prosze pilnie

Justyna
Gość
Wysłany: 2008-08-12, 10:53   

Witam, jestem zadłużona na kwotę około 40.000 mój dochód całkowity wynosi około 1700 zł i nie daję rady spłacać rat, potrzebuję pomocy, w tej chwili zalegam z opłatami od 3 miesięcy, doradzcie mi co mam dalej robić...

Gość

Wysłany: 2008-08-12, 13:00   specjalista ds.kredytów hipotecznych

Anonymous napisał/a:
Witam jestem osoba zatrudniąna na czas nieokreślony lecz mam pewin problem jestem zadłuzony w innych bankach na sume 50.000zl potrzeboewalbym kredytu na splate tych zadluzen zarabiam okolo 1.800 zl a raty sa wieksze od mojego wynagrodzenia pilnie potrzebuje pomocy niech ktos napisze czy da rady wziasc kredyt aby byla tylko jedna rata ?? prosze pilnie

gdyby byl Pan zainteresowany konsolidacją w Multibanku prosiła bym o przeslanie na mojego maila jakiegos numeru kontaktowego do Pana, ustalili byśmy wszczegóły Pana zadłużenia i moze Multibank mógł by Panu pomóc

/Zapraszam do przeczytania regulaminu - Edit by Leon

Paweł Wojdalski
Gość
Wysłany: 2008-09-03, 10:41   Pani justyno, mogę Pani pomóc.

Justyna napisał/a:
Witam, jestem zadłużona na kwotę około 40.000 mój dochód całkowity wynosi około 1700 zł i nie daję rady spłacać rat, potrzebuję pomocy, w tej chwili zalegam z opłatami od 3 miesięcy, doradzcie mi co mam dalej robić...

Prosiłbym tylko o kontakt.

Jestem Niezależnym Indywidualnym Opiekunem Finansowym.

Pozdrawiam,

Paweł Wojdalski

/Zapraszam do przeczytania regulaminu - Edit by Leon

jacek
Gość
Wysłany: 2008-09-16, 14:58   kredyt hipoteczny

Witam serdecznie
Jestem pracownikiem MultiBanku i moją specjalizacją są kredyty hipoteczne, konsolidacyjne, pożyczki hipoteczne, oraz refinansowanie dotychczasowych kredytów. Oferta kredytowa naszego Banku spełni oczekiwania najbardziej wymagających Klientów zarówno pod względem ceny jak i jakości oferowanych produktów. Oferuję swoją pomoc w zakresie udzielenia i wyboru kredytu z pośród bogatej oferty, jaką dysponuje MultiBank. Przygotowuję wnioski kredytowe i uczestniczę w późniejszej analizie dokumentów kredytowych. Odległość do moich Klientów nie ma dla mnie znaczenia, jestem w pełni dyspozycyjnym Doradcą, mogący spotkać się w dogodnym dla Państwa miejscu i czasie. Osobiście zajmę się wszelkimi formalnościami leżącymi zwykle po stronie Klienta. Moje wieloletnie doświadczenie w bankowości, zapewni Państwu, profesjonalną obsługę i doradztwo podczas całego procesu kredytowania. Począwszy od złożenia wniosku do momentu udzielenia przez Bank kredytu. Proponowane rozwiązania umożliwią szybkie przyznawanie kredytów przy minimalnym zaangażowaniu czasowym Klientów. Z mojej strony gwarantuje solidną opiekę nad Państwa sprawą kredytową oraz szczególną dbałość o wizerunek Państwa interesów finansowych. Moje kompetencje pozwalają mi na śmiałe stwierdzenie, iż moja pomoc przyniesie korzyści dla wszystkich stron biorących udział w transakcji.

W przypadku zainteresowania proszę o kontakt:

Jacek Kuliński
Specjalista d/s Kredytów Hipotecznych
w MultiBanku

Warszawa 02-958, ul. Wiertnicza 166
Mobile. 0 880 892 164
tel. 022 453 30 49
fax. 022 593 90 51
e-mail: jacek.kulinski@multibank.pl

Emerytka
Gość
Wysłany: 2008-09-19, 20:42   

Mam problem ze spłatą zaciągniętych kredytów w róznych bankach, miałam przerwę w spłatach w związku z chorobą i pobytem w szpitalu, później nie dałam rady uregulować tych zadłużeń na bieżąco. Łączna kwota do spłaty wynosi około 50.000,00zł. Obecnie jestem na emeryturze 1670zł (netto) i dodatkowo dorabiam uzyskując 500zł miesięcznie. Chciałabym uzyskac jeden kredyt na spłatę zadłużenia, czy mógłby ktoś mi pomóc???

renia
Gość
  Wysłany: 2008-09-20, 16:47   kredyt konsolidacyjny

Witam !W związku z trudną sytuacją rodzinną/problemy przedrozwodowe/ od pewnego czasu stosowałam przerzucanie terminów moich zobowiazań/2 kredyty,spłacone do połowy, jeden na zamknieciu,i debet karty 4 200/, skonczyło sie to jadnak totalnym zaklopsowaniem i oczywiscie BIK iem.Moją sytuację unormowałaby jedna nawet troche wieksza rata i kredyt konsolidacyjny w wysokosci 20 000 na spłate wszystkich zadłuzeń.Watpię jednak czy mam na niego jakies szanse.Moze ktoś z Państwa cos wymysli?? Hipoteka nie wchodzi w grę mieszkanie mam komunalne/Pozdrowienia dla wszystkich !

szczurek_1989

Wysłany: 2008-10-23, 16:16   

Witam serdecznie!!! Potrzebuje pomocy. Jestem zadłuzony w bankach na kwote około 10 tyś zł , kredyty te wziałem jakiś rok temu po czym 2 miesiace pozniej straciłem prace, niedawno dostałem prace i chialem zaczac splacac te długi lecz kazdy bank zażądał całosci kredytu a mnie na to nie stać co robić , pracuje od 4 miesiecy na umowe zlecenie zarabiam 1100 zł miesiecznie , umowa jest sukcesywnie podpisywana co miesiąc i wiem ze tak bezie dalej . Pomocy , doradzcie skontaktujcie z kimś kto pomoże !!

Sebastian
Gość
Wysłany: 2008-12-02, 04:17   Oferta kredytowa również dla BIK'owców

Witam wszystkich

Osoby chcace uzyskac kredyt prosze o kontakt na maila i podanie nr telefonu na manianas3@wp.pl. Prowadze agencje kredytowa (w ofercie mam ponad 10 bankow) i z pewnoscia dla kazdego uda sie cos znalezc.

mobilny doradca finansowy
Gość
Wysłany: 2008-12-07, 19:26   

Witam. Jestem mobilnym doradcą finansowym z terenu

doradca finansowy
Gość
Wysłany: 2008-12-07, 19:33   kredyty gotówkowe i konsolidacyjne

Witam. Jestem mobilnym doradcą finansowym z terenu Górnego Śląska. Działam w ramach ośrodka finansowego SFINKS. Prosze o kontakt osoby zainteresowane zarówno kredytem konsolidacyjnym jak i gotówkowym. Obecnie mamy dostęp do pięciu banków. Wierze że wspólnie damy rade znaleźć najkorzystniejsze rozwiązanie. Podaje swoje namiary i gorąco namawiam do zapoznania się z naszymi ofertami. Telefon kontaktowy//niezgodny z regulaminem

Odpowiedz do tematu