Jestem zadłużona w kilku bankach na ok,40 tyś, Prowadzę działalność gosp, która ostatnio nie przynosi dochodu. Dlategood pewnego czasu przestałam spłacać kredyty . Przeinwestowałam w towar - złej jakości. Potrzebuję pomocy Proszę życzliwych o kontakt na meyla dorota11277@wp.pl Jestem mieszkanką ok Ciechocinka
Pozdrawiam serdecznie
kotany Gość
Wysłany: 2009-04-17, 08:25
Zadłużyłem się na kwotę ok 70000 tys i pewnie jestem już w BIK proszę o kontakt w jakim banku mogę dostać jeszcze kredyt konsolidacyjny żeby spłacać tylko jeden ( 2X katta kredytowa po 10 tys i 4 różne kredyty 20 tys , 10 tys , 8 tys , 7,tys) mam obecnie stałe dochody ale w Angli jestem zatrudniony na czas nieokreślony ok 4,5 tys wypłaty po przeliczeniuna zł.proszę o kontakt na @ kkotany@wp.pl
Witam! Mam problem, moje zadłużenie wynosi 27 tys zł. Są to dwa kredyty(11000 i 8000) oraz trzy kartu kredytowe(3000,3000 i 1700) Chciałbym dostać jeden kredyt który spłacił by te zadłużenia. Dochód uzyskuje z tytułu umowy o pracę na czas określony(dochód 1800zł), nie posiadam zabezpieczenia hipotecznego, ale mam osobę która może mi poręczyć przy tym kredycie. Poręczyciel ma umowę na czas nieokreślony i dochód ok 2700zł.
Mieszkam w pobliżu Poznania, proszę o pomoc i z góry dziękuje!
PS: wszystkie raty spłacam dotychczas w terminie.
Witam! Mam problem, moje zadłużenie wynosi 27 tys zł. Są to dwa kredyty(11000 i 8000) oraz trzy kartu kredytowe(3000,3000 i 1700) Chciałbym dostać jeden kredyt który spłacił by te zadłużenia. Dochód uzyskuje z tytułu umowy o pracę na czas określony(dochód 1800zł), nie posiadam zabezpieczenia hipotecznego, ale mam osobę która może mi poręczyć przy tym kredycie. Poręczyciel ma umowę na czas nieokreślony i dochód ok 2700zł.
Mieszkam w pobliżu Poznania, proszę o pomoc i z góry dziękuje!
PS: wszystkie raty spłacam dotychczas w terminie.
Witam prosze o informacje na gg 4185489 moge pomoc
kwarchol
Wysłany: 2009-08-06, 22:16
lol
Ostatnio zmieniony przez kwarchol 2009-09-10, 11:45, w całości zmieniany 2 razy
kwarchol
Wysłany: 2009-08-06, 22:24
Pożyczka jest z banku więc można być spokojnym to nie jest żadna lichwa.
6% dla osób z pozytywną historią BIK
8% dla osób z negatywną historią BIK
pożyczka hipoteczna
zapraszam na priv, proszę mi przedstawić swoją sytuację a ja pomogę
bądźmy szczerzy - banki sprawdzają BIKa i nie znam banku, który dałby kredyt z zaległościami w BIK a na dodatek dałby tylko 8% - nawet Dombank akceptuje tylko zaległości do 90 dni i mają ok. 11%
Witam bardzo serdecznie proszę o pomoc jestem osobą niepełnosprawną z tego tytułu też pobieram rente i różne dodatki mój łączny miesięczny dochód wynosi 1600 zł niestety jednak zadłużyłem się dla rodziny na około 23 tysięcy złotych w kilku bankach a oprócz tego mam swój kredyt 12 tyś zł rodzina nie płaci od 3 miesięcy i jest sporo zaległości banki ciągłe dzwonią i mówią o BIK a ja nie za bardzo wiem co z tym zrobić potrzebował bym długo letniego kredytu ze stosunkowo niewielką ratą ale nie wiem czy mam szanse na taki kredyt i gdzie się z tym udać pomóżcie mój nr504-294-535
Witam,
Jestem w BIK i banki odmawiają mi udzielenia kredytu. Potrzebuję pożyczki na konsolidacje w kwocie ok 130 tys. zł. Nie posiadam nieruchomości. Jestem emerytem i musze to spłacić jakoś ale mam już zadłużenie 4 spłat kredytów, dlatego chcę uzyskać kredyt konsolidacyjny by się wydostać z tego bagna.
I by jakoś stanąć na nogi... Czy ma ktoś jakieś propozycje?
Jeżeli nie uzyskam konsolidacji to bede miec komornika etc.
Kontakt: kuwatek@gmail.com gg 15620598
Pozdrawiam
dawid
Wysłany: 2010-08-11, 04:19 Re: Pani justyno, mogę Pani pomóc.
Witam.Czy pomógłby Pan w uzyskaniu kredytu oddłużeniowego?Bardzo proszę,aby Pan odpisał na moją pocztę-kazia30@op.pl.Proszę o pomoc
Paweł Wojdalski napisał/a:
Justyna napisał/a:
Witam, jestem zadłużona na kwotę około 40.000 mój dochód całkowity wynosi około 1700 zł i nie daję rady spłacać rat, potrzebuję pomocy, w tej chwili zalegam z opłatami od 3 miesięcy, doradzcie mi co mam dalej robić...
Witam.Pani Justyno dostała Pani kredyt i wyszła na prosto?
Justyna napisał/a:
Witam, jestem zadłużona na kwotę około 40.000 mój dochód całkowity wynosi około 1700 zł i nie daję rady spłacać rat, potrzebuję pomocy, w tej chwili zalegam z opłatami od 3 miesięcy, doradzcie mi co mam dalej robić...
szukam pomocy komornik zaglada mi już przez ramię...nie mam adnej nieruchomości pełno kredytów...maż pracuje...konsolidacja około 140 tyś...POMOCY!!!
gg 12090721 ,kamyk54@op.pl
Wysłany: 2010-11-24, 13:19 Szukam pomocy w spłacie kredytów
Witam,
Potrzebuję pożyczki na konsolidacje w kwocie ok 130 tys. zł. Nie posiadam nieruchomości. , dlatego chcę uzyskać kredyt konsolidacyjny by się wydostać z tego pętli kredytów. Pracuję na umowę o pracę na czas nieokreślony. Zarobki na poziomie 2300zł-2500zł. Mam współkredytobiorcę który zgodził się na wzięcie kredytu razem ze mną o ile mi to pomoże. Kredytobiorca jest emerytem w wieku 60 lat i emeryturą na poziomie 2500zł
Czekam na jakieś rozsądne propozycje. Sprawa staje się dosć pilna. Jeżeli nie uzyskam konsolidacji to mogę się spodziewać komornika.
Jestem z Warszawy.
Udzielę pozyczki prywatnie na 25% rocznie, bez BIK,zaświadczeń, zabezpieczeń. Dowożę gotówkę, lub przelewam na konta Bankowe wypłata natychmiast po podpisaniu umowy!!!
Wyślij sms:MP4 S1693 na 91985
OODZWONIĘ!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum