maciej9953
Wysłany: 2009-05-24, 11:13 szukam kredytu, który postawi mnie na nogi
Witam wszystkich. Moja sytuacja, podobnie jak większości osób piszących na tym forum jest bardzo zła, a można by powiedzieć ,że wręcz tragiczna. Przez kilka ostatnich lat wzięliśmy z żoną kilka kredytów i parę kart kredytowych, uzbierało się tego ok. 170tys. teraz nastąpił problem ze spłacaniem tego, a żeby było zabawniej to rozwodzimy się. wszystkie kredyty są na mnie. Moje zarobki to ok. 3500 netto, mógłbym spłacać po 1800 zł. Szukam instytucji, która pozwoli mi stanąć na nogi. Mamy mieszkanie własnościowe wartość ok. 150 tys, które jest zabezpieczeniem jednego z kredytów hipoteka na 102 tys.
z tego co ja przerabiałem to to ze kredyty sa na ciebie nie zmienia nic,chyba ze mieliscie podpisana rozdzielnosc majatkowa przed zawarciem tych kredytów.jezeli nie odpowiadacie jednakowo.wiem bo sam mam podobna sytuacje
Witam.Proszę o informacje na temat tego, czy moja sytuacja jest
> >> beznadziiejna,
> >> czy jest z tego wyjście. wpadłam w koło kredytowe. chcę wyjść wreszcie z
> >> tego-
> >> płacić 1 ratę- spłacić zadłużenie i NIGDY w życiu nie brać żadnych
> >> kredytów.
> >> mam
> >> do spłaty łacznie ok 30 tys. zł, od wczoraj mam komornika na wypłacie.
> >> jestem
> >> w
> >> BIK, pracuję na czas nieokreslony od 1999,na umowę o pracę. nie chcę
> >> unikać
> >> płacenia-tak sie porobiło w moim zyciuże zamiast wyprostować zagmatwało
> >> się
> >> jeszcze bardziej- w finansach.proszę o radę.pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum