Posze o pomoc jestem zadluzona na 20 000 tys. mam tez kredyt w lukas, nie moge otrzymac kredytu poniewaz widnieje w bik. prowadze dzialalnosc ktura sama zalozylam ale zaczelam chorowac i zalegam tez od trzech miesiecy w zus. Prosze pomuszcie chcialabym znow cieszyc sie zyciem nie myslac kazdego dnia o zadluzeniu. Bardzo mnie to boli, bardzo prosze pomuszcie mi znow stanac na nogi.
Gdyby nie to zaleganie w zus to dobrym pomysłem byłoby założenie firmowego konta z kredytem odnawialnym, które kilka banków daje praktycznie każdej firmie bez dodatkowych zaświadczeń. W tym przypadku to jednak nie przejdzie, dlatego jedyne co pozostaje to pożyczka bez bik lub pożyczka prywatna (np. przez internetowe serwisy z pożyczkami społecznościowymi)
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Nie chcesz myśleć o zadłużeniu? Więc musisz je spłacić w końcu, bo z tego co widzę to albo czekasz, że ktoś spłaci je za Ciebie albo chcesz po raz kolejny się zadłużyć a to nie jest zbyt dobre rozwiązanie. Kredyt konsolidacyjny? Albo po prostu szczera rozmowa z bankiem o problemach i dojście do porozumienia (np. zmniejszenie rat). Z działalnością może ją na razie zawieś?
Kredyt gotówkowy Profi Credit
• Do 10 000 zł
• Minimum formalności
• Bez sprawdzania historii kredytowej w BIK
• Wysoka przyznawalność
http://m_finanse.systempa...ozabankowe.html
Zawieszenie działalności to pierwsza rzecz jaką powinnaś bez wątpienia zrobić! Porozmawiaj z jakimś doradcą, ale na pewno nie tutaj na forum, tylko udaj się do jakiejś placówki typu Expander. Przynajmniej będziesz wiedzieć co masz dalej zrobić, kolejne zadłużenie na pewno Ci nie pomoże w Twojej sytuacji. Potrzebujesz kogoś kto Cię nakieruje jak rozwiązać Twoje problemy, a nie kogoś kto wykorzysta bezradność i naiwność. Musisz uważać z takimi postami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum