FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Serwis kredytowy - najlepsze rozwiązania również bez BIK
Autor Wiadomość
kredyt-lider

Wysłany: 2009-07-17, 22:17   Serwis kredytowy - najlepsze rozwiązania również bez BIK

Szukają Państwo kredytu polecam serwis www.kredyt-lider.pl Aktualne rankingi kredytów, bezpłatne usługi, pomoc doradcy. Wszystko przez internet lub telefon bez wychodzenia z domu

expert
www.epdf.pl

Wysłany: 2009-07-19, 21:58   

a ja polecam poszukanie w necie postów o tych aukcjach kredytowych - nie warto!

kredyt-lider

Wysłany: 2009-07-20, 14:17   

CO do aukcji jak nie sprawdzisz to się nie dowiesz to jest jak z samochodami poczytaj posty o autach BMW okarze się że nie warto miećtakiego auta:)

expert
www.epdf.pl

Wysłany: 2009-07-21, 13:11   

no, ale ja już sprawdziłem i wielokrotnie na różnych forach poruszałem ten wątek - na tym też... co do BMW się nie wypowiadam, bo nie mam i nie sprawdziłem...

kredyt-lider

Wysłany: 2009-07-22, 21:31   

wniosek, warto sprawdzić a nie polegać tylko na opiniach innych, bo różne ludzie mają oczekiwania, gdybym uważał że nie warto to bym nie polecał. Pozdrawiam

expert
www.epdf.pl

Wysłany: 2009-07-23, 14:36   

no trochę o innym wniosku myślałem, że warto się uczyć od kogoś kto zna się na czymś konkretnym. Ale Panu odpowiem, że jakbym na tym zarabiał to też chyba bym polecał, ale póki co nie chcę oszukiwać klientów i jak chcą porównywać kredyty - jest pełno porównywarek w Internecie i nie trzeba na to tracić dnia czy nawet dwóch... a efekt i tak jest taki sam - Millenium wygrywa, a to nieprawda... :)

kredyt-lider

Wysłany: 2009-07-23, 21:36   

No i właśnie millenium nie wygrywa a wygrywa Deutsche Bank (przynajmniej w moich statystykach). Millennium oferuje oprócz oferty kontakt telefoniczy inne banki jak DB mają inną strategię a i tak ze względu na jakość swojej oferty klienci najczęściej ten bank wybierają. Jak by nie patrzeć każdy sposób jest dobry na wybór kredytu a na końcu i tak klient podejmuje decyzję który kredyt jest dla niego najkorzystniejszy. www.Kredyt-lider.pl daje kilka możliwości na wybór najlepszego dla siebie kredytu m.in aukcje kredytowe, to klient decyduje co mu odpowiada a sądząc po statystykach aukcje kredytowe są dla nich interesujące.

expert
www.epdf.pl

Wysłany: 2009-07-24, 10:48   

no i widzi Pan - w ten sposób powstają wątki, gdzie to ludzie narzekają na banki i płaczą jak to bank ich naciągnął...
nie znam Pana statystyk, ale to oznacza - jeśli jest tak jak Pan pisze, że coraz więcej osób z nich korzysta - że ludzie podejmują decyzje mające wpływ na ich życie przez 30 lat bez pełnej informacji!!!! Zgadza się oferta DB jest bardzo dobra - ale tylko dla klientów, którzy mają wysoką zdolność kredytową - nikomu nie poleciłbym rat annuitetowych w Deutsche Banku, bo wówczas oferta wcale nie jest taka super atrakcyjna.

Lubimy podsumowywać, więc podsumowując: warto skorzystać z doświadczenia i wiedzy doradców finansowych, bo banalne porównanie kredytów w Internecie może doprowadzić do podjęcia nieprzemyślanej decyzji mającej wpływ na życie klienta przez 30-40 lat! A co do aukcji kredytowych - nie jest to nic innego jak taka porównywarka kredytów, tyle że na oferty trzeba czekać dzień lub dwa, a nie 15 min :) jakie są zatem argumenty za korzystaniem z Pana serwisu?

kredyt-lider

Wysłany: 2009-07-24, 13:50   

Panie Expert już nie raz na różnych forach z Panem na ten temat dyskutowałem. Różnica polega na tym że ja uważam że to nie jest zwykła porównywarta, a Pan odbiera to inaczej. Jeżeli dostaje Pan konkretną ofertę wraz z wszystkimi warunkami dodatkowymi, kosztami itp. Dodatkowo może Pan sprawdzić bezpośrednio w danym banku zdolność kredytową w danej instytucji może Pan poprosićo kontakt doradcy bezpośrednio z serwisu to ja myślę że to jest trochęwięcej niż porównywarka ale ok skoro jest zestawienie klikunastu banków to można to nazwać porównaniem. Jak zwał tak zwał ważne że się przydaje i klienci cenią sobie takie rozwiązania. Pozdrawiam

expert
www.epdf.pl

Wysłany: 2009-07-24, 14:50   

no właśnie - nie raz dyskutowaliśmy, ale żadnych racjonalnych argumentów Pan nie podał. To że dorzucił Pan całkowity koszt kredytu nie czyni z serwisu wiarygodnego źródła informacji! pomijając czas, na który się czeka... jak pisałem oferta w DB w ratach annuitetowych nie jest powalająca, a Pan pisze, że właśnie ten bank przoduje... nie sądzę, aby wszscy wybierali raty malejące, bo zdolność jest dużo niższa! Wcale nie warunki cenowe nie decydują o małej atrakcyjności produktu... :)
oferta podana na aukcji nie jest wiążąca... mało tego - spotkałem się z takim przypadkiem (nie w Pana serwisie)- klient zadzwonił na infolinię banku -dostał fajną ofertę etc.) a jak poszedł do banku okazało się, że nie ma zdolności na taką kwotę, która go interesuje, a i raty wyszły inne...
Skoro to tak rewelacyjny serwis - dlaczego sam Pan go promuje, a nie slychać wypowiedzi klientów? ja sprawdziłem i moim zdaniem - szkoda czasu! wystarczy porównywarka i wizyta w banku - to bardziej wiarygodne informacje...

kredyt-lider

Wysłany: 2009-07-24, 20:54   

Nasza dyskusja nie wniesie nic nowego ma Pan swoje racje ja swoje, niech może wypowie sięktośkto korzystał z serwisu aukcyjnego. Pozdrawiam

expert
www.epdf.pl

Wysłany: 2009-07-24, 21:12   

no właśnie ja korzystałem i nic ponad "standard" nie otrzymałem, więc o jakiej aukcji mowa? to jest bezczelne wprowadzanie klientów w błąd! zresztą podobne są głosy innych osób, które korzystały z tego serwisu... nic ponad "standard", czyli zwykła porównywarka kredytów w Internecie! Jak dla mnie to tylko wyciąganie danych osobowych klientów... ale niech każdy decyduje sam...

Odpowiedz do tematu