Witam. mam powazne klopoyt finansowe i przez to mam duze zaleglosci i nawet wypowiedzenia umow. nie moge dostac zadnego kredytu na splacenie tego wszystkiego. prosze o pomoc w znalezieniu jakiego kredytu.
tu chodzi o moja mame tak naprawde. ona jest rolnikiem. starala sie o kredyt hipoteczny ale ma zadluzenia i zaden bank jej nie przyznal kredytu. dokladnie nie wiem jakie sa raty bo z nia nie mieszkam ale wiem ze jadna wynosi 1000zl w skoku, a reczte raczej sa mniejsze duzo.
Gość
Wysłany: 2010-05-31, 17:31
jesli sa zaleglosci w splatahc i wypowiedzenia umow to sytuacja jest nieciekawa. Zaden bank nie da kredytu. Sa firmy ktore jakos pomagaja, ale jak to robia i na jakich warunkach to tego juz nie wiem
1. Wykaz posiadanych kredytów, kwota pozostała do spłaty, wysokość miesięcznej raty.
2. Wielkość gospoarstwa rolnego
Gość
Wysłany: 2010-09-01, 21:00
WITAM.SZUKAM OSOBY ,FIRMY KTÓRA MOGŁABY MI POMÓC W WYJŚCIU Z POWAŻNYCH TARAPATÓW FINANSOWYCH KTÓRYCH W SUMIE MAM OK.80000. OCZYWIŚCIE JESTEM WE WSZYSTKICH REJESTRACH I KAŻDY BANK ODSYŁA MNIE DO DIABŁA.DWA KREDYTY JUŻ WYPOWIEDZIANE :BGŻ 46000 I CITY 17000 RESZTA TO CHWILÓWKI,PROVIDENTY ITP.MOJE DOCHODY TO 1800 NETTO Z UMOWY O PRACE NA CZAS NIEOKREŚLONY ,ŻONY TO OK.1000 Z UMOWY-ZLECENIA.NIE UMIEM POWIEDZIEĆ JAK DO TEGO DOSZŁO ALE PRAWDOPODOBNIE Z PRÓB RATOWANIA SIĘ I ZACIĄGANIA NOWYCH KREDYTÓW.W CHWILI OBECNEJ NIE STAĆ MNIE JUŻ NAWET NA CHLEB A CO BĘDZIE ZA TYDZIEŃ DWA WOLE NIE MYŚLEĆ.PRZY ŻYCIU TRZYMAJĄ MNIE TYLKO DZIECI I ŻONA BO GDYBY NIE ONI.......?PISZĘ TO BEZ WIARY ,BO CZEGO MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ PO TYLU PORAŻKACH I BEZSILNOŚCI,MOŻE POCIESZE TROCHĘ FORUMOWICZÓW ,ŻE SĄ JESZCZE LUDZIE W GORSZYCH OPAŁACH I JAKOŚ Z TEGO WYCHODZĄ .MNIE JAKOŚ TO SIĘ NIE UDAJE,WIĘC MOŻE KTOŚ KTO BYŁ NA TAKIM DNIE UDZIELI MI PORZĄDNEJ PORADY-POMOCY JAK Z TEGO WYJŚĆ! BYĆ MOŻE SĄ NA ŚWIECIE JESZCZE LUDZIE" DOBREJ WOLI" KTÓRZY SŁUŻĄ POMOCĄ ,DOBRĄ RADĄ.KIEDYŚ SAM TAKI BYŁEM ALE ROLE SIĘ ODWRÓCIŁY,DLATEGO JESTEM ZMUSZONY GŁOŚNO KRZYCZEĆ:POMOCY...............!!!!!!!!!!!!609984555 PAWEŁ
PAWEŁ Gość
Wysłany: 2010-09-01, 21:06 POMOC
WITAM.SZUKAM OSOBY ,FIRMY KTÓRA MOGŁABY MI POMÓC W WYJŚCIU Z POWAŻNYCH TARAPATÓW FINANSOWYCH KTÓRYCH W SUMIE MAM OK.80000. OCZYWIŚCIE JESTEM WE WSZYSTKICH REJESTRACH I KAŻDY BANK ODSYŁA MNIE DO DIABŁA.DWA KREDYTY JUŻ WYPOWIEDZIANE :BGŻ 46000 I CITY 17000 RESZTA TO CHWILÓWKI,PROVIDENTY ITP.MOJE DOCHODY TO 1800 NETTO Z UMOWY O PRACE NA CZAS NIEOKREŚLONY ,ŻONY TO OK.1000 Z UMOWY-ZLECENIA.NIE UMIEM POWIEDZIEĆ JAK DO TEGO DOSZŁO ALE PRAWDOPODOBNIE Z PRÓB RATOWANIA SIĘ I ZACIĄGANIA NOWYCH KREDYTÓW.W CHWILI OBECNEJ NIE STAĆ MNIE JUŻ NAWET NA CHLEB A CO BĘDZIE ZA TYDZIEŃ DWA WOLE NIE MYŚLEĆ.PRZY ŻYCIU TRZYMAJĄ MNIE TYLKO DZIECI I ŻONA BO GDYBY NIE ONI.......?PISZĘ TO BEZ WIARY ,BO CZEGO MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ PO TYLU PORAŻKACH I BEZSILNOŚCI,MOŻE POCIESZE TROCHĘ FORUMOWICZÓW ,ŻE SĄ JESZCZE LUDZIE W GORSZYCH OPAŁACH I JAKOŚ Z TEGO WYCHODZĄ .MNIE JAKOŚ TO SIĘ NIE UDAJE,WIĘC MOŻE KTOŚ KTO BYŁ NA TAKIM DNIE UDZIELI MI PORZĄDNEJ PORADY-POMOCY JAK Z TEGO WYJŚĆ! BYĆ MOŻE SĄ NA ŚWIECIE JESZCZE LUDZIE" DOBREJ WOLI" KTÓRZY SŁUŻĄ POMOCĄ ,DOBRĄ RADĄ.KIEDYŚ SAM TAKI BYŁEM ALE ROLE SIĘ ODWRÓCIŁY,DLATEGO JESTEM ZMUSZONY GŁOŚNO KRZYCZEĆ:POMOCY...............!!!!!!!!!!!!609984555 PAWEŁ :-(
Przeraża mnie ilość takich postów ludzi, którzy desperacko chcą otrzymać jakąkolwiek pożyczkę! Czy naprawdę taki sposób zdobycia pieniędzy jest jedynym wyjściem? Istnieją przecież inne możliwości... A takie pożyczki otrzymane od osób prywatnych mogą tylko przysporzyć nam dodatkowych i to większych problemów finansowych.
Kredyty bankowe to nie jedyna forma pozyskania pieniędzy. Są jeszcze pożyczki pozabankowe, prywatne czy społecznościowe. Gdy bank odmawia nam kredytu z powodu złej historii bądź niskiej zdolności kredytowej to można jeszcze próbować uzyskać kredyt bez bik w tzw. parabankach. Można też szukać prywatnych inwestorów udzielających pożyczek lub zdecydować się na coraz popularniejsze w ostatnich czasach pożyczki społecznościowe.
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum