FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
prosze o pomoc
Autor Wiadomość
gesiu24

Wysłany: 2010-03-15, 12:21   prosze o pomoc

witam mam 25 lat i chciałbym bardzo unormować ciezka moja sytuacije jaka mam potzrebowałem pieniazków na wazne potzrby rodzine i mam teraz ok 50 tys do spłacenia tylko ze przez problemy finansowe które juz mineły jestem w biku bardzo chciałbym tamte kredyty zamienic w 1 z rata nawet 600 zł pracuje na umowie na czas nieokreslony niebedzie problemów ze spałcaniem poniewaz nie spałacał bym tego sam a chce bardzo załozyc rodzine i wyjśc z sytuacij i biku prosze o kontakt 795676635

w biku jestem oj 30 dni do tyłu mam kredyty w milenium który jest aktywnie spłacany jeden w bre bank na kwote 5 tys zł i plbank 32 tys zł chce to skonsolidować lub spłacić moje zarobki to 1400 zł ale nie sproblemy finansowe były że niemogłem spałac rat i znalazłem sie w biku i teraz nie stać mnie żeby te raty wszystkie razem płacic sa za wilkie dlatego chciałbym 1 dna mniejsza rate
płacał bym tego sam tylko rodzina by sie dołozyła do

Gość

Wysłany: 2010-03-18, 12:47   

prosze sprobwac jakas pozyczke pozabankowa - smava albo kokos.

pul24 

Wysłany: 2010-03-24, 12:02   

dzień dobry Państwu
moja sytuacja mimo wielu prób uzyskania pomocy w spłacie moich zobowiązań nie powiodła się jestem zadłużony na ok 5 tys złotych polskich w2 bankach bzwbk i gimonly bank banki podały mnie od BIK-u i windykacji juz szukam pomocy w skonsolidowaniu moich zadłużeń i spłacie ich.
zabespieczeniem moim może być ubespieczenie kredyty a nawet zmiana banku czyli przeniesienie wynagrodzenia miesięcznego do innego banku i zlecenie stałej dyspozycji bankowi
nazywam się Paweł mieszkam w legnicy mam umowe o przce na czas nieokreślony średnia z 3 ostatnich miesięcy wynosci nieco ponad 2,300zł na ręke
prosze o jaką kolwiek pomoc Paweł to muj emailjezierski__pawel@wp.pl (po środku dwa podkreślniki)

iwonka

Wysłany: 2010-03-30, 15:26   

Witam,
poszukuje kredytu konsolidacyjnego (pod zastaw nieruchomości osoby trzeciej) w wysokości 50.000 pln na spłatę zobowiązań. 2 kredyty znajdują się w stanie wypowiedzenia, 2 pozostałe spłacane są bez zaległości. Dochód netto 3500, umowa na czas nieokreślony. Dziekuję za pomoc. kontakt: iwonka775@op.pl

josef

Wysłany: 2010-04-06, 22:59   

witam panstwa i prosze o pomoc
posiadam kredyty i nie daje rady w splacie 1jest wypowiedzony inne zaleglosci 1miesieczne
zna moze ktos gdzie najlepiej sie udac do banku na zmniejszenie rat
jestem w biku
moze ktos mi pomoze josef

tomasz1980 

Wysłany: 2010-04-16, 23:13   

witam potrzebuje kredytu konsolidacyjnego do 40 tys chciałbym miec tylko jedną rate zarabiam 3400 brutto i umowe mam na stałe o prace ale est problem bo jestem w BIK-u zna ktos jakis bank co udzieli pozyczki

joanna85 

Wysłany: 2011-06-01, 16:01   

Najlepiej udać się do banku, w którym posiada Pan konto osobiste.

lukasz788

Wysłany: 2011-09-24, 20:54   

Sprawa wygląda następująco - jeśli masz złą historię w bik to szanse na uzyskanie kredytu odnawialnego są bardzo małe. Można się starać o taki kredyt od osób prywatnych lub taki bez bik ale jego oprocentowanie będzie z pewnością znacznie wyższe niż to w bankach a to z kolei stawia pod znakiem zapytania sens takiej operacji.

Odpowiedz do tematu