Wysłany: 2008-10-22, 15:41 pozyczka w ing to chyba cud sie stał........
Witam wszystkich serdecznie pisze to dla tych ktorzy chce niewielka pozyczke nawet na dwa lata do dwoch tysiecy bo ja to rozumie JESTEM W BIK!!!!!!!!!!!!!!! wszedzie mnie odzucali mało tego pracuje na czarno!!!!!!!!!!! niemam stałego dochodu zupełny brak sprawdzenia mam w ing konto ale na nie wpływa rodzinne 96 zł tylko i tak z głupoty spytałam czy ja takie cos moge dostac!!!!!!!!!!! pan w komputer itd itd i powiedziała ze tak w trakcie wypełaniania wniosku poinformował mnie ze przyszła zgoda!!!!!!!!!!!i z pieniedzmi wyszłam po 15 minutach!!!!!!!!!!!! teraz bede se spłacac niewielkie kkwoty ten bank jest SUPER!!!!!!!!!!!!!!to ze tacy jak my kiedys bład popełnilismy to nie znaczy ze wezniemy kredyt i go nie spłacimy!!!!!!!!!!! pozostaje nam provident jakas zagraniczna firma bo polskie banki nam szansy nie dadza oprocz oczywiscie teraz wiem banku slaskiego pozdrawiam
To raczej nie jest praktyka tego banku a po prostu analityk kredytowy popełnił błąd. Nie wierzę, aby osobom w takiej sytuacji bank udzielał kredytów. W każdym razie gratuluję, bo takie sytuacje nie często się zdarzają.
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum