Wysłany: 2009-07-20, 20:06 Pożyczka hipoteczna od 50 000 do 300 000 zł
Potrzebujesz pożyczki hipotecznej od 50 000 do 300 000 zł na dowolny cel ?
Masz problemy ze zdolnością kredytową ?
Masz negatywną historię w BIK ?
Masz komornika na głowie ?
Jesteś na czarnej liście ?
A może po prostu potrzebujesz szybko gotówki ?
Jeżeli odpowiedziałeś tak na chociaż jedno pytanie, to mam ofertę specjalnie dla Ciebie.
Pożyczka hipoteczna pod zastaw nieruchomości, okres spłaty do 7 lat, minimalna ilość dokumentów wymaganych, szybka wypłata (do 10 dni roboczych), nie musisz mieć udokumentowanych dochodów. Oferta również dla firm.
Zadzwoń lub napisz, to nic nie szkodzi, a może pomóc.
Adam Piętka
501 559 758
apietka@biznesteam.pl
POSIADAM KREDYTY GOTOWKOWE NA OK 90 TYS ,PLANUJE BUDOWE DOMU MAM PYTANIE CZY DOSTANE KREDYT KONSOLIDACYJNY NA 90 TYS I 200TYS NA BUDOWE DOMU JEDNOCZESNIE ,POSIADAM JEDYNIE DZIALKE BUDOWLANA ,MOJE DOCHODY Z DZIALALNOSCI GOSPODARCZEJ 5500 NETTO.
W tym roku wyjątkowo trudno o kredyt dużo ludzi traci mnóstwo cennego czasu chodząc po bankach i czekając na łaskawą decyzję czy bank przyzna kredyt .A nie trzeba ! na stronie Kredyt Kryzysowy dowiesz się najważniejszych informacji a jeśli to będzie mało skontaktujesz się lub umówisz z wybranym bankiem.Za każdy kredyt możesz otrzymać zwrot nawet 1% jego wartości.
zarobki sa ok wiec jesli sa otrzymywane przez okreslona ilsosc czasu i sa udokukmentowane to nie powinno byc problemem z kredytem, trzeba wybrac najkorzystniejsze dla Pana/Pani banki i skontaktowac sie z nimi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum