Jeśli masz problem z otrzymaniem pożyczki w banku skontaktuj się z nami.
NIE SPRAWDZAMY BIKU
Jeśli jesteś emerytem, rencistom, osobą pracującą lub prowadzącą działalność gospodarczą,i twój miesięczny dochód wynosi minimum 600 zł. możemy Ci pomóc.
Polecam kredyty bankowe bez wychodzenia z domu.Tolerowane zadłużenie w płatnosciach do 90 dni.Wniosek telefonicznie z mojego polecenia.
-umowa o pracę[stała,minimum3 miesiące,zaświadczenie o dochodach]
-renciści,emeryci[decyzja,rewaloryzacja]
Dodatkowo z innego banku;
-działalność[3 ostatnie dowody wpłaty do zusu]
-rolnicy[dochód roczny z gminy]
Także kredyty pod hipotekę domu lub mieszkania-do 50% wartości nieruchomości
www.leonis.pl
Witam Pania
Cały czas kombinuje i wysyłam zgłoszenia jeżeli cokolwiek uda mi sie załatwic dam pani znać, jeżeli nie pomożemy soie nawzajem , to nikt nam nie pomoże
Pozdrawiam
Samo bycie w bik-u nic nie znaczy, jeżeli nie masz kredytów albo masz ale nie jest długi okres zadłużenia pomogą agencii kredytowi tylko też zależy od kwoty zarobków
Witam.
Jestem w biku, potrzebuję pożyczyć około 25.000 na spłate kilku pożyczek przez które tam trafiłem. Interesuje mnie okres spłaty około 5 lat, mam umowę o pracę na czas nieokreślony. Proszę o pomoc.
[quote="KRZYCH"]Polecam kredyty bankowe bez wychodzenia z domu.Tolerowane zadłużenie w płatnosciach do 90 dni.Wniosek telefonicznie z mojego polecenia.
-umowa o pracę[stała,minimum3 miesiące,zaświadczenie o dochodach]
-renciści,emeryci[decyzja,rewaloryzacja]
Dodatkowo z innego banku;
-działalność[3 ostatnie dowody wpłaty do zusu]
-rolnicy[dochód roczny z gminy]
Także kredyty pod hipotekę domu lub mieszkania-do 50% wartości nieruchomości
//regulamin
ania Gość
Wysłany: 2009-01-28, 15:37 alarm
do wszystkih urzytkowników forum alarmuje niebierzczie kredytu w profi wezmiesz 2 tys a musisz spłacic 5 albo i lepiej jeszcze ci umowe wypoeiedzą to jkest kolejny gwuzdz do trumny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum