To co zrobić?
ja tez mam umowę opracę na czas nieokreślony potrzebuje 40.000zł. a banki chcą zabezpieczenia a ja nie mam własnego mieszkania ani gruntu .Błagam pomuzcie!!!!!!!!!!!!!!
Gość
Wysłany: 2009-01-29, 09:41
Nowe, szybkie pożyczki na polskim rynku przygotowane dla Ciebie.
Tak! zobacz jak prostą mamy ofertę. Spełnij swoje marzenia.
300.000 tyś przy razie 1863,19 złotych,
RRSP dla przyjętych założeń wynosi 7,08%
Mając 7 letnie doświadczenie pragniemy podzielić się by każdy
mógł osiagnać swój własny sukces[/b]
//regulamin
katarzyna5656@wp.pl Gość
Wysłany: 2009-01-30, 22:36 Re: Pożyczka bez BIK
marcod napisał/a:
PROFI POŻYcZKA
Jeśli masz problem z otrzymaniem pożyczki w banku skontaktuj się z nami.
NIE SPRAWDZAMY BIKU
Jeśli jesteś emerytem, rencistom, osobą pracującą lub prowadzącą działalność gospodarczą,i twój miesięczny dochód wynosi minimum 600 zł. możemy Ci pomóc.
NIE SPRAWDZAMY BIKU
Jeśli jesteś emerytem, rencistom, osobą pracującą lub prowadzącą działalność gospodarczą,i twój miesięczny dochód wynosi minimum 600 zł. możemy Ci pomóc.
kontakt z doradcą pod numerem telefonu: [color=red]//regulamin[/color][/color]
Gość
Wysłany: 2009-02-03, 20:43
Alicja40 napisał/a:
Samo bycie w bik-u nic nie znaczy, jeżeli nie masz kredytów albo masz ale nie jest długi okres zadłużenia pomogą agencii kredytowi tylko też zależy od kwoty zarobków
Zapraszam na stronę www.leonis.pl tam pan dostanie bo tez jestem w biku i dostałem 12000zł
pozdrawiam
// regulamin
Witam
Mam podobny problem jak wielu innych. Też jestem zarejestrowana w BIK i banki mi odmawiają kredytu. Pilnie potrzebuję kwoty ok. 50.000 może ktoś jest mi w stanie pomóc?
Pozdrawiam
potrzebuję kredytu bez biku 30000tys.zł na okres 6 lat dochód z gospodarstwa rolnego miesięcznie 3000tys.zł.
Gość
Wysłany: 2009-03-01, 22:39
marcod - [jeśli jesteś] rencistą, Ą, nie rencistom! Jaka oferta, taka reklama...
Ja osobiście polecałabym Providenta, oczywiście jeśli w grę wchodzi stosunkowo niewielka suma i jest się w stanie szybko spłacić. Korzystałam z ich usług ja i moja bratowa i obie byłyśmy zadowolone. O Providencie mówi się wiele złego, ale na pewno nie można im odmówić sprawności i profesjonaizmu. Dodatkowo świetna strona, myślę, że szczególnie przydatny
kalkulator pożyczki . Polecam wszystkim pożyczkobiorcom.
NIE SPRAWDZAMY BIKU
kontakt z doradcą pod numerem telefonu: //regulamin[/color]
Do pań Doroty i Beaty: wiem, że pożyczka bez bik jest dostępna u Providenta, warto zajrzeć na ich stronę i zapoznać się ze szczegółami. Jakkolwiek ja osobiście radziłbym stronić od firm tego typu, Provident wydaje się być względnie najlepszą opcją, ze względu na wiarygodność i uregulowaną sytuację prawną, a nie wiem, czy to samo można powiedzieć o większości firm oferujących pożyczki bez bik. Poza tym, na ich stronie dostępny jest kalkulator pożyczkidzięki któremu można sobie wyliczyć raty i odsetki. Oczywiście warto się też zapoznać z ofertami innych firm. Życzę powodzenia!
Gość
Wysłany: 2009-03-24, 22:04
Anonymous napisał/a:
jj
aig bank, mi dali 5 tys bez problemu... na wykaz z konta bo nie miałam zaswiadczenia z pracy, nie przyznawaj sie do tego ze jestes w bik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum