szukam pomocy w uzyskaniu kredytu gotowkowego lub Konsolidacyjnego mam do splacenia inny kredyt jestem w biku nigdzie nie moge dostac kredytu prosze o pomoc ,wypelnilam juz wniosek na stronie leonis ale nikt nie sie nie skontaktowal moj num tel 609251572
marzena Gość
Wysłany: 2008-11-08, 14:28 pomoc
Prosze o pomoc jestem zadłużona na kwotę 7000 tyś jestem w BIK nie wiem już co mam robić banki odmawiają kredytu jestem już załamana nerwami proszę błagam pomóżcie
Gość
Wysłany: 2008-12-20, 00:32
Anonymous napisał/a:
witam ponownie musze znowu prosic o pomoc gdyz pan ktory zaoferowal mi pomocdo tej pory sie nie odezwal chociaz prosilam o kontakt nawet jesli nie mial pozytywnych wiadomosci otoz moze ja bym dostala jakis kredyt gdyz obecnie mam umowe o prace na 5 lat a umowa jest od wrzesnia prosze pomozcie nam
Jęsli nie udało się Pani jeszcze uzyskać kredytu proszę skontaktować się ze mną 507-436-863, jestem doradcą klienta w banku,
spróbuję pomóc.
pozdrawiam
[quote="beata"]jestesmy z mezem mocno zadluzeni chcielibysmy splacic zaleglosci i polaczyc wszystkie kredyty w jeden wtedy dalibysmy rade ale w tej chwili smierc zaglada nam w oczy prosze o pomoc[/quote][b]
Witajcie jeżeli problem jeszce istnieje to proszę o kontakt pod nr. tel. 790 620 404
lub podajcie tel. stacjonarny sms-em, oddzwonię , myślę że mogę pomóć
Maciek[/b]
witam jestem w strasznej sytuacji finansowej i u kresu wytrzymałosci mam do spłacenia jeszcze kredyty z niektórymi sobie poradziłam prosze o pomoc moj telefon 505 768 319
co mam zrobic jezeli nigdzie nie dostane kredytu nie mam juz sił, gdzie zwrocic sie o pomoc czy moze lepiej skoczyc z mostu juz sama nie wiem pomocy!!!!
Witam mam bardzo dużo kredytów i nie jestem w stanie ich spłacać prosze o pomoc gdyby był jeden konsolidacyjny to możę dała bym rade prosze rużne myśli chodzą mi pogłowie coróż banki domnie dzwonią niechce mieć więcej problemów niechce zostawić dzieci samych prosze jestem w desperacji prosze
Witam.
Znaleźliśmy się z mężem w trudnej sytuacji z powodu pętli kredytowej. Szukamy jak najszybszej konsolidacji jeśli to możliwe na oświadczenie. Potrzebujemy skonsolidować 200 tys. z zabezpieczeniem hipotecznym lub 100 tys. bez hipoteki. Mam mieszkanie warte ok.350 tys. Czekam na poważne propozycje 605469616 odpowiem na sms lub oddzwonię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum