witam potrzebuje pomocy jestem emerytką moja emerytura wynosi 660zł popadłam w pętle kredytową mam zadłużenia 45000tyś mogę płacić 660zł miesięcznie mój mąż mnie utrzymuje kredyty mam w kilku bankach proszę o jaką kolwiek pomoc niemam już z czego spłacać pomocy
Nie ogarniam tego. Po prostu nie mogę tego zrozumieć jak mają tak małe dochody można się aż tak zadłużyć. Zrozumiałbym gdyby to było kilka tysięcy, ew. kilkanaście ale 45 tys? To że proponują Wam pożyczki to nie znaczy, że musicie "brać, bo dają"! Ludzie kochani, czy tak ciężko jest zastanowić się i przeliczyć czy będzie nas stać na spłatę kredytu? Powiem szczerze - nie ma tu żadnego ratunku. Banki nie zgodzą się na długi okres kredytowania, bo zazwyczaj wymagają aby kredyt został spłacony przed ukończeniem 70 roku życia. A spłacając 660zł miesięcznie kredyt spłacisz po ok... 68 latach.
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Pytanie powinno skierować sie także do banków, które udzieliły kredytów skoro dochody były tak niewielkie... W pierwszej chwili pomyślałam, iż jest to zadłużenie w firmach prywatnych, a okazuje się, że nawet bankom nie można ufać. Chociaż pretensje zawsze powinniśmy mieć niestety do siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum