FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
POMOCY
Autor Wiadomość
anka

Wysłany: 2010-05-14, 16:57   POMOCY

WITAM. PISZE W IMIENIU MOJEJ MAMY. POTRZEBUJE KREDYTU NA 100 TYS. NA SPŁATE INNYCH KREDYTÓW. OPÓZNIENIA W SPŁACIE RAT TO 3 MIESIACE. WYNAGRODZENIE 1.000 ZŁ. , RENTA 1.400 ZŁ. MÓJ TATA MA EMERYTURE 1.500 ZŁ. WARTOŚĆ MIESZKANIA 130 TYS. PROSZE O ODP.

Marek
Gość
Wysłany: 2010-06-23, 15:38   

Dopisuje sie do tematu. Mam podobny problem. Pilnie poszukuje kredytu konsolidacyjnego, mam zadłużenie na 300 tys. Znajomy mi polecił mi firmę Progres Centrum Obsługi Biznesu, wiecie coś o niej?

michasia

Wysłany: 2010-06-25, 11:54   

Marek! Brałam tam kredyt. Spoko. Mi i mężowi wycenili mieszkanie i na polowe tej sumy dali kredyt. Odroczyli do tego spłatę o trzy lata. Nie przejechaliśmy się na nich, do tego pomogli mi jak już nikt nie chciał pomóc, więc polecam.

tysia 
tysia

Wysłany: 2010-08-12, 13:16   

jestem w trudnej sytuacji . stawialiśmy przybudówkę przy teściach i pochłonęło to kilka kredytów .jakoś spłacaliśmy je do stycznia wielkimi wyrzeczeniami .potem znajoma załatwiła nam pracę w niemczech,pomyśleliśmy ze rozwiązemy nasze problemy.zadłuzylismy sie u znajomych,na spore sumy,i wzieliśmy oboje z mężem urlopy bezpłatne.okazało sie że pracy nie było i musieliśmy wracać .zostaliśmy z długami .w pierwszej kolejności musieliśmy oddac znajomym,teraz u znajomych już nie mamy długów,ale banki zostały nie spłacone.mamy kredyty na około30000.w miedzy czasie męża zwolnili z pracy gdzie pracował17-lat .znalazł sobie prace,i jakos ciągniemy ale nie dajemy rady spłacać zobowiązan.jestem w stanie płacic raty do700zł jesli ktoś moze mi pomuc to bardzo proszę o kontakt. meil; ewabrzuzy@buziaczek.pl

załamana81

Wysłany: 2010-08-22, 21:20   

ja również prosze o pomoc w konsolidacji kilku kredytów. Mąż pracuje ale zadłużenia nas przerastają. Potrzebujemy konsolidacji na około 140 tyś nie posiadamy nic w zastaw. Prosze może ktoś nam pomoże bo już nie wyrabiam psychicznie. Czekam na każdą wiadomość pod kamyk54@op.pl

lukasz788

Wysłany: 2011-09-29, 09:46   

To dość spore zadłużenie i pewnie nie będzie łatwo uzyskać takiego kredytu biorąc pod uwagę, że nie macie niczego pod zastaw. Wiele tutaj zależy od Waszych zarobków i zobowiązań, czyli zdolności kredytowej ale nie podałaś tych informacji więc ciężko nawet wstępnie ją oszacować.

Odpowiedz do tematu