Jestem pośrednikiem między osobami zadłużonymi, a firmą udzielającą kredytów oddłużeniowych.
Firma z która współpracuję, ma możliwość ustanowienia hipoteki dla Państwa, a następnie skonsolidowania Państwa zadłużeń.
Są też inne możliwości, ale to wszystko zależy od konkretnego przypadku.
Koszty, które Państwo ponoszą, a niestety muszą je ponieść (ja też je poniosłam!!!), to wpłata własna, której wysokość zależy od wielkości zadłużenia, w poczet ustanowienia hipoteki.
Jeśli jesteście Państwo zainteresowani, proszę o kontakt wiki-04@o2.pl.
P.S. Nie ma mowy o pożyczkach prywatnych.
Wszystkie działania poparte są stosownymi umowami.
Może to być jedyna szansa wyjścia z sytuacji.
Ja też skorzystałam i teraz śpię spokojnie.
TO NIE JEST OPŁATA, TYLKO WKŁAD WŁASNY!!!
WPŁACACIE TO FIRMIE, KTÓRA POMAGA LUDZIOM TAKIM JAK WY, JA I INNI...
TE PIENIĄDZE IDĄ NA ZAKUP HIPOTEKI DLA WAS.
NASTĘPNIE JEST POD TA HIPOTEKĘ ROBIONA KONSOLIDACJA WSZYSTKICH ZADŁUŻEŃ!!!
Decyzja należy do Państwa... Ja do niczego nie namawiam...
Proszę sobie wszystko dokładnie przeczytać i przemyśleć...
Tylko ciekawe skąd ludzie zadłużeni mają mieć tak wysoką kwotę, za którą zakupiona jest nieruchomość? Przecież gdyby posiadali takie pieniądze to spłaciliby część długów.
Radziłbym uważać na wszelkie kredyty/pożyczki gdzie przed wypłatą pożyczki firma chce od nas jakieś pieniądze. W wielu przypadkach to niestety tylko naciąganie naiwnych. Oczywiście nie twierdzę, że tak jest w tym przypadku, jednak zalecałbym ostrożność zanim przekażecie komukolwiek swoje ciężko zarobione pieniądze.
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Gość
Wysłany: 2011-09-23, 10:15 pomagam dla zadłurzonych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum