Wysłany: 2009-09-05, 17:20 PILNIE POTRZEBUJĘ POŻYCZKI OD OSOBY PRYWATNEJ!!!
Witam
Jak w temacie- PILNIE POTRZEBUJĘ POŻYCZKI OD OSOBY PRYWATNEJ!!!.
Prowadzę działalność gospodarczą o 5 lat .Przez swoją naiwność i prowadzenie interesów z nieodpowiednimi ludżmi doprowadziłem się do ruiny ( zalegam w ZuS,US w bankach).
Człowiek uczy się na błedach i jak "przejrzałem"na oczy to jest już za późno na cokolwiek.
Poszukuję własnie takiej pożyczki na "wyprostowanie wszystkiego i rozkręcenie na nowo firmy.
Kwota to ok. 10 000 tys.
Zabezpieczenie - weksel+ odpowiednia umowa
Procent ( może być co mniesięczny+ stały kapitał do chwili spłacenia go w 100% )
prosze o pomoc potrzebuje pilnie pożyczki 6000 zalegam z ratą 5 dni boję sie zeby nie wszedł mi komornik pracuję mam stały dochod 2500 lecz problemy finansowe spowodowane mam po raz pierwszy w takim wydaniu prosze o pomoc umowe mam 3 miesiące banki odrzucają wnioski pracuje w trej firmie w sumie 9lat lecz na pol roku zmieniłem pracę i wróciłem na nowo wiec nowa umowa janusz751@interia.pl
Jeśli banki odmówiły to warto spróbować w prywatnych firmach pożyczkowych. Oczywiście koszt będzie większy ale znacznie łatwiej będzie Ci ją uzyskać. 6 tys bez problemu powinieneś uzyskać bez sprawdzania w bik i na sam dowód osobisty.
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Myślę, że warto także spróbować wziąć kredyt na oświadczenie o dochodach lub na podstawie wpływów na konto osobiste. Oczywiście w tym przypadku najlepiej udać się do własnego banku, w którym posiadamy rachunek już od jakiegoś czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum