Wysłany: 2011-09-08, 11:18 Nowa oferta dla firm w mBanku.
Od września rusza nowa kampania mBanku, która skupia się głównie na klientach firmowych. Hasłem przewodnim jest: „Ty masz pomysł na biznes, my mamy dla Ciebie mBIZNES konto”. Młodzi przedsiębiorcy zyskają więc szansę na uzyskanie dodatkowych pieniędzy na rozpoczęcie działalności - kredyt nawet do 10,000 zł.
Dodatkowo firma może zaoszczędzić na bezpłatnym rachunku mBIZNES.
Co myślicie o takim produkcie? mBank znów wychodzi na przeciw oczekiwaniom młodym klientom;)
Bardzo dobry produkt. Wiem, bo sam skorzystałem gdy zakładałem konto firmowe w mBanku. Pieniądze na start bardzo się przydały a darmowe konto pozwoliło trochę zaoszczędzić w porównaniu do kont konkurencji. Taki kredyt w koncie firmowym to jedno z lepszych źródeł finansowania działalności gospodarczej.
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Konto firmowe mBiznes w mBank daje limit kredytowy do 10 000 zł już od 1 dnia korzystania z rachunku także może warto taki rachunek sobie otworzyć. Tutaj więcej informacji:
http://m_finanse.systempa...hunki_firm.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum