FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Najgorszy bank ;( ;/
Autor Wiadomość
szpinak

Wysłany: 2008-07-08, 08:21   Najgorszy bank ;( ;/

W tym temacie chcę ostrzec wszystkich przed tą zakałą CETELEM bank.!!! nie bierzcie od nich zadnych pozyczek, kredytów !!! Sam jestem ich ofiarą !!! próbują wyłudzić pieniądze od ludzi !!! Najgorzej jak ktos wzial u nich kredyt!! Naliczają sobie oni jakies nierealne fikcyjne raty, prowizje, oprocentowania!! Zastraszają klienta, windkacją, komornikiem, przysylaja coraz grozniejsze pisma, dzwonia!!! a splata kredytu rosnie jak oszalala!! To sekta bandyci !!!

zdzisława w.

Wysłany: 2008-07-08, 08:29   

Ojej własnie niedawno ogladałam Celownik na Jedynce, gdzie to pokazywali historie babki, ktora nastraszyl ten cetelem. ktos niby na nią wziął kredyt, tylko też debile bo prawie nic sie z danych nie zgadzalo, imie matki, wiek i inne. to widac ze specjalnie babke z kalisza chcieli wkrecic. niby ze wziela kredyt we wroclawia, a kto jest takim glupkiem zeby z kalisza do wroclawia po kredyt jezdzic, jeszcze to strasza kobieta byla. i nagle zaczeli jej przysylac, ze ma kredyt splacac, rosnie zadluzenie i takie tam. to poszla na policje, sprawe wygrala, udowodniono ze to nie ona, i ten cetelem mial sie od niej odczepic, a tu dalej przychodza, wlasnie jak szpinak wspominal jeszcze grozniejsze pism. ze komornik wejdzie i tak dalej. a przeciez cetelem poinformowano, ze pomylke zrobil, ze ta babka nie wziela u nich tego kredytu. no i jak zwykle jak telewizja zrobi zmaieszanie to sie cos dzieje, to do babki dopiero po tym programie jakis swistek przyszedl ze niby przepraszaja. a o odszkodowanie powinna tych debili oskarzyc!

gnat

Wysłany: 2008-07-08, 08:33   

Do Ciebie chociaż dzwonili, bo w moim multibanku to ja musialem o wiele spraw zabiegac i tam dzwonic. Ale coz takie nasze prawo w polsce, ze klient to nie jest "nasz pan", tylko banki robia z nim co chca.

lukasz788

Wysłany: 2011-09-30, 10:44   

Ja mam 3 kredyty ratalne w cetelem banku i mam z nimi żadnych problemów. Może dlatego, że czytam umowy i płacę terminowo raty ;) Bank jak każdy inny, nie uważam żeby był to najgorszy. Jak ktoś pożycza i nie płaci to się go ściga, to chyba normalne.

Odpowiedz do tematu