potrzebuje pomocy w uzyskaniu kredytu na splate innych .Teraz juz chyba jestem na biku i niewiem gdzie mozna sie udac aby uzyskac jeden taki kredyt ktory pomoze spacic mi inne zobowiazania ,prosze o jaka kolwiek wiadomosc.
Gość
Wysłany: 2008-10-10, 11:21
W gre wchodziłaby konsolidacja. Proszę o kontakt na maila: anna.pazdanska@finamo.pl
Spróbuje Pani pomóc-jestem doradcą finansowym.
Gość
Wysłany: 2008-10-18, 20:54 Re: potrzebuje pomocy
aneta napisał/a:
potrzebuje pomocy w uzyskaniu kredytu na splate innych .Teraz juz chyba jestem na biku i niewiem gdzie mozna sie udac aby uzyskac jeden taki kredyt ktory pomoze spacic mi inne zobowiazania ,prosze o jaka kolwiek wiadomosc.
Witam
Proszę o kontakt z nami www.ewam.eu tam jest wniosek kredytowy do wypełnienia proszę go wypełnić skontaktujemy się
ewam centrum finansów
aneta Gość
Wysłany: 2008-11-04, 12:16
witam: niemam juz sił nie umiem sobie poradzic jestem juz miesiac opozniona ze spłatami ,a banki dzwonia i groża juz komornikiem niewiem co mam dalej robic chciałabym spłacic wszystko i miec tylko jeden kredyt ale nie mam zabezpieczenia hipotecznego. Jesli ktos jest w podobnej sytuacji prosze o kontaktak-poradzcie cos.
witam chcialabym uzyskac informacje jak otrzymac kredyt taki aby moc splacic inne ktore sa juz zadluzone i z bankow przychodza i groza juz komornikiem .Niewiem jestem juz w desperacji co dalej robic jak z tym sobie poradzic .
Gość
Wysłany: 2008-12-02, 18:24
najgorsza rzecz w takim przypadku to unikac bankow. trzeba sie jakos dogadac znimi. faktycznie finamo czy inni doradcy finansowi doradza. ale nie ma sie co oszukiwac. rata miesieczna bedzie nizsza niz tych obecnych kredytow, ale w calkowitym rozrachunku odsetki sa duzo wyzsze. ja obecnie pracuje nad konsolidacja swoich kredytow. i taka operacja oplaca sie tylko w polaczeniu z dobra lokata. bez lokaty to jest tylko mniejsze obciazenie miesieczne ale wiecej do splacenia.
prosze jednak szybko zalatwic konsolidacje. odsetki przeterminowane moga spowodowac lawinowe koszty. a windykacja bank zawsze straszy. jezeli byla Pani dobrym i solidnym klientem to jest dobra podstawa do rozmowy z bankiem. a dobry klient to taki co bierze kredyt i go regularnie splaca (po prostu nie robi problemow).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum