FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
kredyt dla zadłużonych
Autor Wiadomość
halbie 
halbie

Wysłany: 2010-08-13, 10:55   

Witam.Czy nadal aktualna jest Pani pomoc?
agnieszka1981 napisał/a:
WITAM! POTRZEBUJESZ POMOCY, TWOJE NIESPLACANE KREDYTY PRZEROSŁY CIE?? POMOGĘ CI

halbie 
halbie

Wysłany: 2010-08-13, 11:07   

Witam.Czy załatwiłeś sobie kredyt?Jeżeli tak,to daj namiary na tę firmę
rick_44 napisał/a:
Witam,
Jestem w BIK i banki odmawiają mi udzielenia kredytu. Potrzebuję pożyczki na konsolidacje w kwocie 200 tys. zł. Nie posiadam nieruchomości.
Jeżeli nie uzyskam konsolidacji przyjmę pożyczkę w wysokości 30 tys. po roku oddam 40 tys. Lub inne propozycje.
Kontakt: maciejl1@vp.pl tel. 665 771 173
Pozdrawiam
Ryszard

kredytyfinanse

Wysłany: 2010-08-16, 14:28   

Zawsze można wypróbować kredyt konsolidacyjny...

montok2 
montok

Wysłany: 2010-08-25, 09:03   

helpik napisał/a:
Myśle, że ten bank udzieli wam kredytu. Dla zadłużonych jest to jakieś 300.000 zł.

Proszę odwiedzić tą stronkę:
najtańszy kredyt gotówkowy

Szybko, łatwo i bezpiecznie :)

Ale to jest oferta BP Max Pożyczka mini rata. Czy ten bank nie zwraca uwagi na zdolność kredytową?

doradcaexpander 

Wysłany: 2010-08-26, 23:03   

Jeśli macie państwo problemy ze swoimi finansami to jest możliwość uzyskania bezpłatnej porady - jestem doradcą w firmie EXPANDER. Pomogę w jego rozwiązaniu. //sprzeczne z regulaminem

Mimi

Wysłany: 2010-09-07, 17:40   

W BP szybko, łatwo i bezpiecznie sprawdzają BIK i zdolność więc nie piszcie bzdur na forum. Naprawdę musi być osoba co ma dojścia bo ja już szukam od 3 miesięcy i nic nie znalazłam. Każdy obiecuje i na tym się kończy albo trzeba robić przedpłaty i też się konczy. Nikt nie chce takim sierotom jak my co są w BIK pomóc. Ja czuję się jak trędowata jak pytam i mówię że jestem w BIK. Mnie nic się nie należy i już. Obleciałm wszystkie fora obdzwoniłam gdzie mogłam i nic. Kompletne ZERO. Chociaż ktoś może pomóc ale muszę mieć żyranta i z małym opóżnieniem ale takiego znależć to cud. Pozdrawiam wszystkich. Powodzenia

montok2 
montok

Wysłany: 2010-09-28, 08:05   Pożyczka Polska

Czy ktoś miał kontakt z Pożyczka Polska. Ponoć udzielają kredytów na bardzo dobrych warunkach ale czy są osoby które otrzymały pieniądze. Na innym forum znalazłam trochę wpisów ale są one różne. Jedni piszą , że wszystko ok inni ,że czekają już po 60 dni i nic. Może ktoś ma swoje doświadczenia to napiszcie.

montok2 
montok

Wysłany: 2010-09-28, 13:39   

Mimi spróbuj przez gawryszewskifinanse. To firma która pośredniczy w uzyskaniu kredytu. Musisz szczerze opisać im swoją sytuację. Może znajdą dla ciebie jakieś wyjście. Wiem, że pomogli osobie która sama nic nie wskórała a z ich pomocą dostała kredyt konsolidacyjny na 40.000,00zł w Skoku. Sama też oczekuję na kredyt, decyzję mam mieć z banku w czwartek.
Pozdrawiam

rogall

Wysłany: 2010-11-29, 16:15   Sprawdzcie To

Sprawdzcie to ja od nich wzielem 20 tys fakt bylo troche strachu bo zadaja przedplaty okolo 300zł ale dostalem pieniadze za tyd malo jest taki osob w internecie ktorzy sa wierzytelni.

"Jezeli jesteś zadłużony,chcesz spłacić inne kredyty lub chcesz zainwestować w swój interes ta oferta jest dla Ciebie.Oferujemy od 10 tysięcy do nawet 200 i nie sprawdzamy przy tym Bik-u lub czy Jesteś w KRD.Oprocentowanie jest bardzo niskie więc napewno ta oferta Ci się spodoba. Zadzwoń pod nr 783214051 i dowiedz się więcej szczegółów na maile i smsy nie odpowiadamy.Na telefony czekam do godziny 20 od Poniedziałku do Soboty."

monika cyrys

Wysłany: 2011-03-10, 09:26   

Witam, ja znalazłam wyjście z sytuaji- polecono mi Pania która zajmuje sie prywatnymi pożyczkami. Dostałąm pozyczke 50 tys w 3 dni. piszę na różnych forach, ponieważ wiem, w jakiej sytuacji jesteście, a żeby wyjść na prostą trzeba naprawdę niewiele.jedynie trafić na dobra i uczciwa osobę która pomoże. e-mail tej Pani katarzyna.konieczny@interia.eu

lukasz788

Wysłany: 2011-09-29, 09:52   

Jakoś nie jestem przekonany do firm, które żądają przedpłaty za udzielenie pożyczki. Nie mówię, że wszystkie takie firmy oszukują ale byłbym bardzo ostrożny zanim przekażesz pieniądze przed udzieleniem kredytu jakiejkolwiek firmie.

Kredyt w koncie
pomocny

Wysłany: 2012-01-02, 15:47   

No tak jakieś dane oszuści muszą podać, aby ludzie myśleli, że będą mogli ich potem jakoś znaleźć w razie problemów. Szkoda mi tych ludzi, którzy tak bardzo potrzebują pieniędzy, że ślepo ufają dosłownie wszystkim.

Odpowiedz do tematu