Na forum znalazłem twoja ofertę.
Jesteśmy w bardzo trudnej sytuacji finansowej.
Proszę o wasz adres siedziby oraz e-mail , tel kontaktowy.
Czy ta oferta jest nadal aktualna. Oto mój e-mail bartas081986@wp.pl.
Mam duże kłopoty finansowe,od miesiąca nie mogę sobie dać radę ze
spłatą kredytów i mam komornika na głowie, jest to sprawa z zadłużeniami
bankowymi ,jestem rencistą , mam trudności ze spłatą pożyczek bankowych,
mój dochód z renty wynosi 1700 zł. Myślę o zastawieniu mieszkania
własnościowego na spłatę tych długów ,mogę płacić ratę do 1200zł,
jedynym moim zabezpieczeniem jest dochód jaki posiadam z renty.
Banki nie chcą przyznać mi kredytu pozieważ mam złą historię bankową.
A chętnie skorzystał bym z oferty spłacenia tego zadłużenia.
Czy jest jakiś bank który uwzględnił by tą historię.
Ponieważ pilnie chciałbym spłacić zadłuzenia bankowe.
Bardzo bym był wdzięczny za pozytywne rozpatrzenie mej prośby.
Proszę o jak najszybszy kontakt e-mail-owy bartas081986@wp.pl.
Moje zadłużenie wynosi ok 120 000 zł.
Czy można oczekiwać pozytywnej odpowiedzi w jak najkrótszym czasie.
Dzień dobry też jestem nowa .Mam wielki problem finansowy,mam komornika,który ściąga mi z wypłaty 500 zł obecnie potrzebuje gotówki wwysokości 15000 na okres 3 lat .Czy ktoś może mi pomóc.Mam mieszkanie własnościowe i pracuje.Może ktoś wie jak i gdzie mogę załatwić gotówkę w ciągu 14 dni.Pomocy!!!!!!!!!!!!!
Witam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów. Czytam to forum od kilku miesięcy szukając rozwiązania swoich problemów i dziś odważyłem się napisać / nigdy nie pisałem na forum/. Ogromne podziękowania dla Konsula piszącego bardzo mądre i praktyczne porady , dla Mecenasa oraz kilku firmom doradztwa finansowego/ rafaxa@o2.pl /. Jesteście naprawdę wielcy. Wiem,że może to brzmi jak reklama, ale to są osoby które pomogły mi wyjść powoli z poważnych kłopotów finansowych. Ludzie nie bójcie się pytać, czytać dokładnie posty. Czasami na doświadczeniach innych można się też czegoś dowiedzieć. Nie każdy doradca finansowy, czy osoba prywatna jest oszustem.Bywają ludzie zajmujący się profesjonalnie tym co robią. Pozdrawiam i życze wszystkim powodzenia oraz przepraszam jak coś napisałem nie tak.
to zależy jaki dług. podobno banki patrzą lagodniej jeśli to była jakas niewielka suma ok 200 zl, no ale badzmy szerzy nikt z nas przewaznie nie miał problemow przez takie małe kwoty. przy duzych sumach nie ma co liczyć na kredyt zwłaszcza jeśli potrzebujemy dużej sumy
Mam ogromny problem mam 38 lat stałą pracę 2800 netto, trzy lata temu wpakowałem się w straszne długi związane z leczeniem żony po wypadku. Brałem kredyty gdzie się dało i jak się dało. wpakowałem się łącznie na 40 000 złotych. Udało mi się jakoś z tego wykaraskać dzięki firmie rafaxa@o2.pl, którzy mi dali kredyt pozabankowy na spłatę tych zadłużeń. Teraz mam innego rodzaju problem, banki spłaciłem za to po wichurze kawał dachu straciłem w domu. Po tych wszystkich przejściach z bankami, pomimo spłaty zadłużenia i odsetek nie mam nawet co próbować. Czy są jakieś wiarygodne instytucje które dadzą mi większy kredyt pod zastaw nieruchomości? Dom jest duży ma 160 metrów i 1200 metrów działki, wartość określona przez bank to 350000. Proszę o pomoc i wszystkich pozdrawiam.
Bardzo proszę o pomoc.Jestem zadłuzona w paru bankach na sume 150 000 tys.Wpadłam w długi i w tej chwili nie jestem w stanie ich spłacic. Czy ktoś mi poradzi co mam robić.Wiem że muszę ti spłacic ale błagam poradzcie mi .Jestem sama a mój dochód to renta rodzinna na stałe w wys 2145 zł. Nie mam żadnego zabezpieczenia. Niektórekredyty są w windykacji.
Witam serdecznie.
Proszę o pomoc. Popadłam w pułapkę kredytową. Nie mam jeszcze co prawda na głowie firmy windykacyjnej czy komornika ale coraz ciężej jest mi spłacać zobowiązania.Na niektórych kredytach czy kartach kredytowych widnieją opóźnienia w spłacie ale zawsze są regulowane. Potrzebuję jednego kredytu z długim okresem spłaty który pozwoli mi wyjść na prostą. Dodatkowo potrzebuję do 07.09. - 15.000 zł. które brakuje mi na wykup mieszkania (pod koniec czerwca sama spłaciłam część swoich zobowiązań i teraz brak mi pełnej kwoty).W dodatku nie wszystkie zobowiązania się zamknęły( w dniu spłaty dzwoniłam do banków i pytałam się o aktualne saldo zadłużenia) a teraz okazało się że na niektórych jest niedopłata rzędu 50-100 zł ale to dopłacę już sama.
Proszę o pomoc, chcę zacząć normalnie żyć, nie martwić się że nie starczy na wszystkie opłaty, i wreszcie spokojnie zasnąć, bo z tym od dłuższego czasu mam problem.
montok2, spróbuj w firmie rafaxa. Jestem w takiej sytuacji, jak Ty. Znalazłam namiar na nich w necie, już mam wstępną decyzję pozytywną. Fakt trzeba wpłacić 55 zł, żeby wniosek poszedł do decyzji ostatecznej, która leży w gestii inwestora, ale wydaje mi się, że można im zaufać. Znalazłam parę naprawdę pozytywnych opinii na ich temat, rozmawiałam też telefonicznie z właścicielem, bardzo sympatyczny i pomocny człowiek.
Wymagają tylko skany dowodu + oświadczenia o zarobkach, jeśli wnioskujesz o ponad 5000 PLN. Udzielają pożyczek do 100 000 PLN na max. 10 lat na 20% w skali roku pod weksel i umowę c-p. Żeby złożyć wniosek trzeba wysłać te skany z informacją o wnioskowanej pożyczce, mi odpowiedzieli na drugi dzień. Pozdrawiam
montok2, spróbuj w firmie rafaxa. Jestem w takiej sytuacji, jak Ty. Znalazłam namiar na nich w necie, już mam wstępną decyzję pozytywną. Fakt trzeba wpłacić 55 zł, żeby wniosek poszedł do decyzji ostatecznej, która leży w gestii inwestora, ale wydaje mi się, że można im zaufać. Znalazłam parę naprawdę pozytywnych opinii na ich temat, rozmawiałam też telefonicznie z właścicielem, bardzo sympatyczny i pomocny człowiek.
Wymagają tylko skany dowodu + oświadczenia o zarobkach, jeśli wnioskujesz o ponad 5000 PLN. Udzielają pożyczek do 100 000 PLN na max. 10 lat na 20% w skali roku pod weksel i umowę c-p. Żeby złożyć wniosek trzeba wysłać te skany z informacją o wnioskowanej pożyczce, mi odpowiedzieli na drugi dzień. Pozdrawiam
Witaj
Też dostalam wstępną decyzję z rafaxa pozytywną,niestety potem polscy inwestorzy odmówili mi pożyczki,mój kolega również spróbował,bo chcial się przekonać czy tj.prawda,on sam nie ma żadnych zadłużeń i niestety tez mu odmówili po wplaceniu 55zł i jak tu ufać ludziom...nie mam już sił...i nie mam skąd uzyskać pomocy...;(;(;(
Też dostalam wstępną decyzję z rafaxa pozytywną,niestety potem polscy inwestorzy odmówili mi pożyczki,mój kolega również spróbował,bo chcial się przekonać czy tj.prawda,on sam nie ma żadnych zadłużeń i niestety tez mu odmówili po wplaceniu 55zł i jak tu ufać ludziom...nie mam już sił...i nie mam skąd uzyskać pomocy...;(;(;(
Poziomka, ja na początku byłam pełna nadziei, zwłaszcza po rozmowie telefonicznej z nimi, ale teraz ogarniają mnie poważne wątpliwości - po Twoim poście, jak i po znalezeniu paru kwiatków w necie, które stawiają pod wielkim znakiem zapytania ucziciwość tej firmy. Z poczatku zaufałam im, ponieważ nie doszukałam się nigdzie złych opinii o nich. I pomyślałam, że gdyby kantowali, to nie uchowali by się przez te parę lat, od których, jak widzę, są obecni na forach. Czekam na swoją decyzję, jak i decyzje kilku znajomych, którzy także złożyli tam wnioski. Jeśli każdy z nas dostanie decyzję odmowną, to coś już znaczy, a wtedy trzeba działać!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum