potrzebuje na 7 miesiecy 25000 tysiecy oddam 10000 tysiecy procentu czyli 35000 prowadze dzialalnosc od 2 lat mam pare zobowiazan 90 tysiecy niemam opoznien w splatach przekraczajacych 30 dni a mimo to zaden bank niechce mi dac kredytu tlumaczac ze tzw scoring liczba punktow jakie sie znajduja w biku sa na dzien dzisiejszy niekorzystne dla mnie,buduje dom w stanie surowym brakuje mi na dokonczenie ,pozniej w styczniu planuje zaciagnac kredyt hipoteczny pod budowe i splacic zobowiazania moj dochod netto na dzien dzisiejszy to 5500 m -c prosze o konkretna pomoc tel 660 744 054
Witam mamy z mężem kredyty na sume ok.52tys.Obecnie raty są równe naszym dochodom,mamy zaległości w płatnościach.Potrzebujemy kredytu na spłate tych zobowiązań ale banki odmawiają a my naprawde chcemy wyjść na prostą.Nasz dochód to ok 1800zł.czy ktoś wie gdzie możemy uzyskać pomoc???Jeśli tak to proszę o maila asica87@onet.eu lub tel./sms 669770723
Pilnie potrzebuję pożyczki w wysokości 3000zł na 18-24 miesięcy. Na urlopie miałam drobny wypadek i musiałam pokryć pewne koszty. Ponieważ mam już kredyty bankowe nie dostanę następnego. Dodatkowym utrubnieniem jest to że tylko część dochodów mam udokumentowanych a część nie. Proszę o informacje czy mam możliwość otrzymania pożyczki. Zpowodu zaistniałej sytuacji miałam w zeszłym miesiącu parodniowy poślizg w spłacie dwoch rat, wcześnie nigdy nie miałam opóżnień. Pożyczka jest mi potrzebna aby te opóźnienia się nie powtarzały.
Moje dochody ok 1000 z umowy o pracę i ok 1200-1500 z prac dorywczych nieudokumentowane. raty moich kredytów1065zł
Potrzebuje 10 000 zl do 40 000 zl.
Witam. Oczywiście jestem w BIK z opóznieniami 60 dni i nie mam zdolności kredytowej. Ale , żeby sie oddłużyć trzeba mieć uregulowane zaległości i to własnie chce uczynić . Dlatego poszukuje pożyczki j/w na weksel i umowę notarialną (wg uznania). Nie mam hipoteki ani samochodu pod zastaw. Prcuje na czas nieokreslony 2150 netto i mam działalnośc goispodarczą bez wykazywanych dochodów.
Czy ktos może mi pomóc przejść ten pierwszy szczebel oddłużenia. W BIK zadlużenie ponad 200 000 zł.. netart@ok-pl.com
w BIK jest cała historia kredytowa, więc jak dokonywał Pan konsolidacji to w BIK na pewno były zobowiązania.
SKOKi akceptujuą zaległości do 90 dni bez problemów. Przy zaległościach powyżej 90 dni wymagany jest poręczyciel (i/lub zabezpieczenie hipoteczne, choć SKOKi bardzo lubią poręczenia).
Niestety, forum mocno podupadło... teraz stało się jedynie tablicą ogłoszeń firm pośrednictwa finansowego.
Bardzo podoba mi się Państwa motto: ciekawy jestem na ile jest ono prawdziwe... mam nadzieje, że jest - choć udzielać się Pan na forum nie chciał
Dzien dobry ja jestem nowa tu,tez prawde mowic szukam kredytu dla taty,tez ma zadluzenie.Ale jest wiele firm ktore sie oglszaja w internecie,ktore oferuja rozne kredyt ,sprobuje posciagac kilka maili, moze jutro tu troche napisze,ale rozne miasta-siedziby firm wiec,,,,.Ale moze kumus jakos pomoge.I jeszcze jedno,probujcie,i starajcie sie .Sama ciagne na dlugach,a tez bym chciala dalej sie uczyc,no i tu wlasnie brak piniedzy.cHYBA BEDE DOJEZDZAC DO PRACY OK. 2 GODZINY W JEDNA STRONE,I TAK BYWA.sA TEZ FIRMY KTORE UDZIELAJA KREDYT NA FIRME ITP.Ale jak pisalam jutro sprobuje cos tu napisac, a jak ktos bedzie zainteresowany to bedzie musial juz osobiscie sie skontaktowac z firma ktora udziela kredytow. Pozdrawiam Marzena
nawet jeśli jest komornik to najlepiej z nim ustalic kwotę i terminy słat - płacić regularnie, jenocześnie rozmawiać z wierzycielem aby zgodził sie na podpisanie ugody, w kryzysowych casach wiele banków i firm zgadza sie na ugodę.
Witam.
Znaleźliśmy się z mężem w trudnej sytuacji z powodu zaciągniętych kredytów. Nie dajemy rady spłacać rat, które przekraczają nasze zarobki. Licze na pomoc. wiadomość na maila klado@onet.eu
[/i]
Witam
Jestem w bik-u, mam zadłużenia ok 30tys, prowadzę działalność gospodarczą -moje zadłużenie powstało nim otworzyłem firmę. Brak spłaty powyżej 90 dni, 2 pożyczki wypowiedziane, mam też egzekucję komorniczą, nie posiadam żadnego zabezpieczenia hipotecznego(mieszkania, działki, domu). Potrzebuję ok 35tys, na spłatę zadłużenia i trochę grosza na rozwinięcie działalności. Czy jest jakaś możliwość uzyskania jakiegokolwiek kredytu? Liczę się z tym, że warunki nie będą zbyt korzystne ale nie mam wyjścia. Jestem w stanie spłacać ok 1tys miesięcznie. Proszę o kontakt na imthemaster@interia.eu
Witam.Zbieg przykrych zdarzeń i los sprawił ,że jestem w trudnej sytuacji , jestem ojcem samotnie wychowującym 2-letnią córkę . Jestem zadłużony i mam komornika , proszę o pomoc w uzyskaniu kredytu 10000 zł by móc spłacic zadłużenie i mieć z córką szanse na kredyt mieszkaniowy. Jest to moim największym marzeniem ,mieć swój własny kąt bo obecnie mieszkamy w ciężkich warunkach . Pracuję na pełny etat a moje dochody netto to 1700zł. Bardzo proszę o kredyt zaufania i pomoc, nie zawiodę. Proszę pisać na mail ika0704@wp.pl
Dziękuję.
Witam potrzebuje pożyczki w kwocie 8000zł. Pewnego czasu podwineła mi
się noga, i zostałem z komornikiem na karku. Mam stałą pracę,
wynagrodzenie 1200zł netto, na umowie oczywiście mniej niż faktyczne
dochody, ale nie mogę ich udokumentować. mieszkam w woj mazowieckim mój adres eeelo@wp.pl
Witam , Ja też szukam kredytu . Wszyscy ładnie piszą a jak co do czego to nic nie wychodzi. Obiecują złote góry w załatwieniu i d.....a . Jeżeli ktoś znalazł dla ludzi w BIKU to proszę o kontakt asia_1961@wp.pl Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum