prosze o pomoc chce wszystko wyprostowac zanim bedzie za pozno moje zadluzenie to 50000 tys wroznych bankach nemam komornika nie jestem w biku raty przerosly dochody jeszcze mam wszystkie raty w termine ale to kwestia dni ch ce zamienic te raty w jedna abym mogl normalnie zyc mam umowe na czas nieokreslony zarobki to 1450 netto blagam o pomoc zanim bedzie za pozno bialysto@amorki.pl][/list]
na forach nic o nich nie ma,maja strone internetowa,wszystko ladnie fajnie,ale zazadali 8% prowizji od kredytu bo nie mam zabezpieczenia?czy slyszal ktos o nich,pomozcie!
nie bede tu pisal o produktach finansowych chce tylko ostrzec wszystkich ewentualnych kredytobiorcow ze Pan wystepujacy pod nikiem KRZYCH nie jest posrednikiem finansowym / co w sumie nie jest przestepstwem / ale bierze za ewentualne zalatwienie kredytu przedplate co jest przestepstwem bo zaden posrednik / szanujacy sie i swoja prace / nie bierze prowizji zanim klinet nie otrzyma kredytu
Prowizja jest ruchoma i uzgadniana indywidualnie
Witam szukam pomocy wszędzie potrzebuję kredytu w\w 60tyś na 10-15 lat na spłatę kredytów (cetelem bank,aig bank oraz windykację )mój dochód miesięczny to 1890 plus dochód męża 2180 oboje mamy umowy na czas nieokreślony i brak hipoteki na chwilę obecną bo brak gotówki na notariusz,żeby przepisać dom na mnie (w chwili obecnej właścicielem jest moja mama (78 lat)) błagam pomóżcie
potrzebuje pilnej pozyczke gotowkowa,najchetniej od osoby prywatnejlub jezeli ktos z panstwa zna bank lub instytucje finansowa ktora udziela kredytow osobom zadlurzonym widniejaca w bik i ze zla historia kredytowa.chciala bym uzyskac kwote 30000 tys.na dluszy okres kredytowania,na niski procent,zabezpieczeniem moga tu byc moje dochody 1000/mc,nie posiadam dobr materialnych,mieszkan ani innych zabezpieczen.probowalam starac sie o kredyt w roznych bankach i kazdy odmawial,mam okolo 40 tys wszystkich zoobowiazan,ktore nie sa regulowane terminowo,obecnie potrzebuje uregulowac kilka zobowiazan w innych bankch,prosze o pomoc i jakas konkretna porade,dzekuje.
potrebuje pomocy mam zaciagniete kredyty na sume 40000 zl jeste juz spuzniony z ratami
moge splacac po 900zl miesiecznie bardzo prosze o pomoc prubowalem juz w ruznych bankach ale karzdy odmawia niewiem co mam zrobic ?
tez mam problem, mam za duzo kredytów a co za tym idzie za wysokie raty, zalegam i jestem w BIK, na szczęście nic więcej. Potrzebuję pomocy. Proszę o kontakt na asia_k42@wp.pl
Witam,
Jestem w BIK i banki odmawiają mi udzielenia kredytu. Potrzebuję pożyczki na konsolidacje w kwocie 200 tys. zł. Nie posiadam nieruchomości.
Jeżeli nie uzyskam konsolidacji przyjmę pożyczkę w wysokości 30 tys. po roku oddam 40 tys. Lub inne propozycje.
Kontakt: maciejl1@vp.pl tel. 665 771 173
Pozdrawiam
Ryszard
witam potrzebuję kredytu około10 tys mam zadłużenia w innych bankach ale nie chcą mi już dać więcej co robić?jestem na recie stałej mój dochud to 620 na reke.Niemam jeszcze komornika ale to sa juz chyba chwile błagam pomózcie.
Witam, nie jestem odsobniona w tym temacie, mam zadluzenia w 2 bankach ( utrata pracy + klauzula o zakazie wykonywania zawodu) tak, ze mam pare miesiecy poslizgu, do tego doszedl jeszcze kredyt, w ktorym jestem poreczycielem ( glowny pozyczkobiorca go nie splaca) kredyt zostal wypowiedziany przez bank - bylam u paru doradcow finansowych, ale stwierdzili, ze nigdzie nie mam szans ze wzgledu na ten wypowiedziany kredyt. A ja potrzebuje 30.000, mam mozliwosc otwarcia wlasnej firmy (koniec klauzuli) i wiem, ze jestem w stanie wyjsc na prosta - firma pewna i zlecenia tez, ktore daja dobre pieniadze, dlatego tez potrzebuje pomocy w tej kwestii.
Od razu zastrzegam nie posiadam nieruchomosci, samochodu - nieruchomosc jest, ale w trakcie "odzyskiwania" wiec to moze potrwac jeszcze pare miesiecy lub rok.
Prosze o kontakt gdyby ktos bylby mi w stanie pomoc ale tak normalnie, powaznie. moj e-mail ela254@op.pl
Wysłany: 2009-08-03, 18:20
mam 26 lat meza osmio letniego syna jestem rozpaczona szukam pomocy poniawaz nabralam w bankach kredytow na 130 tys caly czas słacałam kredyty co miesiac i mam na to rachunki moge p[okazac ale zuciłam prace poniewaz nie mogłam wytrzymac... załamywałam sie i w pracy nie byłam soba wszystkich denerwowałam przez swoje problemy bo nikomu nie mogłam o tym powiedziec... i nie daje sobie rady. nie dostane juz nigdzie kredytu!! od dwoch miesiecy nie płace rachonkow poniewz moj maz tyle nie zarabia by starczało na zycie i rachunki... dziecko rosnie chodzi do szkoły i brakuje na wszystko pieniedzy nawet na jedzienie. moj maz zarabia 2 tys zł. moge płacic tysiac zł co miesiac ale nie mam zadnego zabezpieczenia. jesli znajdzie sie ktos by mi pomogł odwdziecze sie w przyszłosci jak wyjde na prosta. bardzo prosze!!!
pozdrawiam Kasia:) mozemy sie spotkac u mnie w domu czekam na odp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum