FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
kredyt dla zadłużonych
Autor Wiadomość
leon

Wysłany: 2009-02-05, 16:18   

zapraszam na www.leonis.pl lub bezpośrednio do wypełnienia formularzy www.form.leonis.pl

Alicja40
Wlkp

Wysłany: 2009-02-06, 09:38   

Witam serdecznie
Czy Ktokolwiek wie gdzie można uzyskać pożyczkę dla firmy działającej niecały rok, muszę pospłacać zobowiązania i mieć trochę na rozkręcenie firmy.Potrzebna kwota to 100.000zl.
Żaden bank ani fundusz mikro nie pomogą jeżeli nie ma się hipoteki ani cokolwiek pod zastaw .Gdzie szukać pomocy!!!!

samsonite

Wysłany: 2009-02-09, 23:46   

jestem zadluzona prosze o pomoc,zaden bank nie udzieli pozyczki z powodu bik: samsonite24@wp.pl

martushia
Gość
Wysłany: 2009-02-10, 16:52   

mam do spłacenia 8000 zł , jestem w bik, kredyt z 2005 rok, wziety na ciotke, ktora zapomniala spałacac... :(

chce sie go jak najszybciej pozbyc, zarabiam ok 2500 zł, rate moge płacic ok 500 zł.

Czy ktos moze mi pomoc? martushia@wp.pl

Ola
Gość
Wysłany: 2009-02-11, 10:48   Mam kłopot z dwoma bankami

Dzień dobry .Jestem bardzo w ciężkej sytułacji finasowej brakuje nam na raty w dwóch bankach ,a raty są wysokie w jednym 999zł i drugim 1000zł ,a mamy inne kredyty .Maż ma małych kredytów na sumę 1890zł plus te dwie duże raty a jego zarobki są 2100zł ,tak że nam brakuje na te dwie raty.I szukamy pomocy żeby wszytkie kredyty zamienic w jeden kredyt ,było by dla nas ładwiej spłaciać ,nawet jak by rata była 1500zł miesięcnie.Ja mam rente 467zł i dwoje dzieci na utrzymaniu ,i też mam małe kredyty.w sumie 1400zł.Wiem że jest nasza winna ,lecz nie tylko .Dzięki nie których banką tak nas zrobili że weszliśmy w długi.Te duże raty miały być chwilowe ,ponieważ załadwialiśmy kredyt na dom wszytko było ładnie i pięknie do czasu ,a potem nagle odmownie bez powodu i tak za każdym razem.Do pewnego czasu nie było kłopotów z ratami ,ponieważ mąż brał inny kredyt aby spłacić te duże raty i ja tez i tak weszliśmy w zaległości w tych bankach.Czy jest ktoś kto by nam pomóg w naszej sytułacji.Bardzo proszimy o pomoc.Z poważeniem Olimpia. :-( Mój Olimpia-Izakiewicz@wp.pl

anna30-30
Gość
Wysłany: 2009-02-16, 13:43   kredyt z komornikiem

mam komornika na wynagrodzeniu , czy jest możliwość otrzymania jakiegokolwiek kredytu bez poręczycieli i bez zastawu

doradca60

Wysłany: 2009-02-19, 08:40   

sprawdź stronke //niezgodne z regulaminem masz tam rozne oferty bankow zebrane razem....sa pozyczki spolecznosciowe gdzie ludzie ludziom pozyczaja pieniadze...jeszcze nie az tak znana u nas forma pozyczkowania ale warto sprawdzic moze cos ci wpadnie dobrego w oko
Trzymam kciuki
Pozdrawiam

Gość

Wysłany: 2009-02-19, 09:11   czy ktoś może mi pomóc ???

Znalazłam się w trudnej sytuacji. Mam pracę na czas nieokreślony z wynagrodzeniem 1500 zł netto.
Mogę przedstawić zaświadczenie z wyższym wynagrodzeniem, jeżeli to będzie konieczne .
Potrzebuję kredytu (bez zgody współmałżonka) na spłatę zobowiązań na około 70 tys. zł na maksymalną ilość rat.
Banki odmawiają, bo nie mam zdolności kredytowej, albo proponują połączenie dochodów z mężem (ale jego zgoda jest wykluczona).
Czy mogę liczyć na pomoc ?

GG 6779870

sanczezo 

Wysłany: 2009-02-24, 16:02   

Juz pisałem na kilku forach i nikt mi nie odpowiedzial. Chce wziąć kredyt pod zastaw Czy ktoś wie jak to wziąć pod zastaw samochodu albo mieszkania. Czy ktoś wie gdzie pytać o tą formę kredytu (w jakim banku?)?

Gość

Wysłany: 2009-03-12, 12:25   

Witam pilnie potrzbuje gotówki ok 3 tys na splate zadłużen aby nie było komornika.
Netto na etacie 1800 , MOże byc pozyczka prywatna -PILNEEE!!! Zabezpieczenie weksel.
aureliadob@wp.pl

dd 

Wysłany: 2009-03-12, 15:52   

Witam,

Przez stratę pracy i własną głupotę zawaliłam spłatę kilku kredytów. Teraz zrobiło się z tego ok. 50 tyś i komornik na pensji :-( Czy jest jakaś instytucja, która pożyczy mi gotówkę na spłatę długów? W tej chwili mam stałą pracę i zarobki rzędu 2200 netto. Mogę płacić ratę ok. 1000 zł miesięcznie. Nie mam ani poręczycieli ani nieruchomości pod zastaw.
Bardzo potrzebuję pomocy...

KRZYCH
Gość
Wysłany: 2009-03-15, 14:44   KREDYTY,POżYCZKI,CHWILóWKI,HIPOTEKI

Dla wszystkich potrzebujacych pomocy finansowej www.leonis.pl

Gość

Wysłany: 2009-03-17, 13:09   Re: Kredyt dla zadłużonych

mam beznadzieją sytuację taka że nie chce się żyć mam ok.100tys zadłużenia wypowiedziane umowy głównie dotyczące kart kredytowych prowadzę działalność gospodarczą mogę miesięcznie płacić 1000-1500zł w 3 sprawach mam już komornika czy wogóle jest jakaś szansa gdziekolwiek czy najlepiej kupić sobie sznurek

Marzenka 
Marzenka

Wysłany: 2009-05-09, 17:26   

Dzien dobry ja jestem nowa tu,tez prawde mowic szukam kredytu dla taty,tez ma zadluzenie.Ale jest wiele firm ktore sie oglszaja w internecie,ktore oferuja rozne kredyt ,sprobuje posciagac kilka maili, moze jutro tu troche napisze,ale rozne miasta-siedziby firm wiec,,,,.Ale moze kumus jakos pomoge.I jeszcze jedno,probujcie,i starajcie sie .Sama ciagne na dlugach,a tez bym chciala dalej sie uczyc,no i tu wlasnie brak piniedzy.cHYBA BEDE DOJEZDZAC DO PRACY OK. 2 GODZINY W JEDNA STRONE,I TAK BYWA.sA TEZ FIRMY KTORE UDZIELAJA KREDYT NA FIRME ITP.Ale jak pisalam jutro sprobuje cos tu napisac, a jak ktos bedzie zainteresowany to bedzie musial juz osobiscie sie skontaktowac z firma ktora udziela kredytow. Pozdrawiam Marzena

Gabriella

Wysłany: 2009-05-09, 19:10   Re: Kredyt dla zadłużonych

OFERUJEMY: FAKTORING, KREDYTY, ODSZKODOWANIA

Współpracując z Naszą Firmą , możecie Państwo uzyskać korzyści niedostępne dla osób inwestujących w tradycyjne fundusze i usługi bankowe:

- zabezpieczenie kredytu hipotecznego (kredyt z ujemnym oprocentowaniem)
- ochrona środków przed wierzycielami

FAKTORING to usługa finansowa, przeznaczona dla firm prowadzących sprzedaż towarów i usług innym firmom lub instytucjom. Jeżeli firma wystawia faktury z odroczonym terminem płatności, może odnieść duże korzyści ze stosowania faktoringu. Faktura trafia do faktora, który wypłaca Dostawcy pomiędzy 60% a 90% wartości faktury. Pozostała część kwoty, na którą opiewa faktura, trafia na konto Dostawcy niezwłocznie po tym, jak dłużnik zapłaci faktorowi całość należności. W rzeczywistości to nie Dostawca musi czekać na zapłatę, lecz faktor. Firma korzystająca z faktoringu dysponuje swoimi pieniędzmi zaraz po dokonaniu sprzedaży i może nimi obrócić z zyskiem - nawet kilka razy - zanim nadejdzie termin, w którym dostałaby te pieniądze bez faktoringu.W przypadku gdy opóźnienie w płatności się przedłuża, faktor może zaproponować restrukturyzację należności polegającą na rozłożeniu jej na kilka bardziej dogodnych rat. Podsumowując, zawierając umowę faktoringu Dostawca nie tylko zapewnia sobie wygodne źródło finansowania, ale też uzyskuje wsparcie w procesie zarządzania należnościami. Nie stosujemy ograniczeń co do minimalnej kwoty faktury. Tak więc każda faktura, niezależnie od tego, na jak małą kwotę jest ona wystawiona, jest objęta naszą usługą. Jeśli wyraża Pan/i chęć spotkania się z Przedstawicielem proszę o kontakt pod numerem telefonu: 663 578 607 można też napisać zapytanie ofertowe na e-mail: izabela972@o2.pl gadu 13183846

PONADTO UZYSKUJEMY RÓWNIEŻ
- odszkodowania na terenie całej Polski i Unii Europejskiej między innymi: Niemcy, Holandia, Szkocja, Irlandia, Norwegia
Chociaż nie byłeś nigdzie ubezpieczony a zdarzył Ci się wypadek nie z Twojej winy - również należy Ci się odszkodowanie!
Pamiętaj, że powyższe oraz inne okoliczności - zawsze warto
przeanalizować !
//regulamin
www.leonis.pl Zapraszamy

Odpowiedz do tematu