FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
kredyt dla zadłuzonego
Autor Wiadomość
arletazz

Wysłany: 2010-03-29, 16:47   kredyt dla zadłuzonego

witam
chciałabym dostać kredyt na 3000zl, ale cały czas spotykam sie z odmowa, poniewaz posiadam kredyt w PKO BP na kwote 5000zl i karte kredytowa ktora wynosi 800zl a jest obecnie zadluzona na ok 200zl. mam umowe o prace na czas okreslony (950zl) oraz umowe zlecenie do lipca (ok 500zl)) ktora zostanie oczywiscie przedluzona. moze byc kredyt na splate karty i ok 2000 na reke.nie wiem w jakim banku moglabym dostac taki kredyt. bylabym bardzo wdzieczna za pomoc. bardzo zalezy mi na czasie

wojtekom

Wysłany: 2010-05-13, 15:36   

Witam. Potrzebuję pożyczki w wysokości 30000zł. Jestem w BIK. prowadzę z żoną działalność gospodarczą. Jesteśmy w stanie spłacać około 1500zł miesięcznie. Czy jest możliwość uzyskania takiej pożyczki? Byłbym wdzięczny a jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam

kris
Gość
Wysłany: 2010-05-18, 20:18   potrzeba ok 150 000

potrzeba ok 150 000

--------------------------------------------------------------------------------

Witam prowadzę działalność mam ok 700 000 zł kredytów i ok 100 000 zł zaległości w urzędzie skarbowym i zusie. Komornik skarbowy siedzi mi na głowie, kredyty zaległe dwa miesiące POYRZEBUJĘ ok 150 000 zł żeby się z tego wygrzebać czy jest ktoś kto jest w stanie mi pomóc mój tel 510 066 049 Krzysiek

fair

Wysłany: 2010-07-02, 12:12   

Jeśli jesteś jeszcze zainteresowany kredytem postaram się pomóc 510-133-755

montok2 
montok

Wysłany: 2010-08-03, 12:57   

Witam serdecznie.
Proszę o pomoc. Popadłam w pułapkę kredytową. Nie mam jeszcze co prawda na głowie firmy windykacyjnej czy komornika ale coraz ciężej jest mi spłacać zobowiązania.Na niektórych kredytach czy kartach kredytowych widnieją opóźnienia w spłacie ale zawsze są regulowane. Potrzebuję jednego kredytu z długim okresem spłaty który pozwoli mi wyjść na prostą. Dodatkowo potrzebuję do 07.09. 15.000 zł. które brakuje mi na wykup mieszkania,pod koniec czerwca sama spłaciłam część swoich zobowiązań i teraz brak mi pełnej kwoty.W dodatku nie wszystkie zobowiązania się zamknęły( w dniu spłaty dzwoniłam do banków i pytałam się o aktualne saldo zadłużenia) a teraz okazało się że na niektórych jest niedopłata rzędu 50-100 zł ale to dopłacę już sama.
Proszę o pomoc, chcę zacząć normalnie żyć, nie martwić się że nie starczy na wszystkie opłaty, i wreszcie spokojnie zasnąć, bo z tym od dłuższego czasu mam problem.

Gość

Wysłany: 2011-02-28, 12:39   szybkie pożyczki...

Myślę, że w takich przypadkach dobrze jest skorzystać z szybkiej pożyczki. Oczywiście, jeśli już popadliśmy w taką pułapkę długów, musi to być przemyślana decyzja i co ważne musimy wybrać znaną i zaufaną instytucję. Nie może to być "pierwsza, lepsza" oferta! Szybka pożyczka nie wymaga od nas podjęcia szybkiej decyzji. Ma nam przecież pomóc i stanie się tak jeśli tylko przed jej zaciągnięciem zastanowimy się. Szczególnie sprawdźmy dobrze wszystkie warunki umowy. Dobrze jest właśnie skorzystać z takich forum, gdzie możemy przeczytać opinie innych użytkowników o danej instytucji.

lukasz788

Wysłany: 2011-09-24, 20:59   

Przy niższych kwotach (do kilku tysięcy złotych) można zdecydować się na kredyt bez bik aby spłacić bieżące zadłużenie. Jednak jeśli zadłużenie wynosi kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy, uzyskanie takiego kredytu może być dość trudne, bo niewiele firm zdecyduje się na jego udzielenie.

joanna85 

Wysłany: 2012-01-12, 11:23   

wojtekom napisał/a:
Witam. Potrzebuję pożyczki w wysokości 30000zł. Jestem w BIK. prowadzę z żoną działalność gospodarczą. Jesteśmy w stanie spłacać około 1500zł miesięcznie. Czy jest możliwość uzyskania takiej pożyczki? Byłbym wdzięczny a jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam

A może kredyt odnawialny w jakimś banku? Często jest udzielany po otwarciu rachunku. Pożyczka bez BIK także jest dobrym rozwiązaniem, szczególnie przy Państwa możliwościach finansowych na pewno znajdzie się jakaś atrakcyjna oferta. Nie ufałabym jednak opiniom ludzi na forach, radzę raczej samemu rozejrzeć się i udać do jakiejś placówki instytucji pożyczkowej w Państwa mieście. Wybór jest na prawdę ogromny i warto poświęcić trochę czasu na porównanie ofert i wybraniu tej najodpowiedniejszej pod względem oczekiwań jak i możliwości.
Ostatnio zmieniony przez joanna85 2012-01-27, 20:25, w całości zmieniany 1 raz  

expert
DK Notus

Wysłany: 2012-01-13, 15:40   

pytanie bardziej na miejscu: proszę zdefiniować stwierdzenie "jestem w BIK". Jest tam każdy, kto choć złożył wniosek o kredyt. Czy ma/miał Pan opóźnienia powyżej 30 dni zaległości w regulowaniu zobowiązań?
Co nie zmienia faktu, że i tak po 4 m-cach odgrzewanie tematu nie ma większego sensu - tym bardziej tak "nietrafionym" postem.

joanna85 

Wysłany: 2012-01-27, 20:28   

Więc dlaczego sam Pan "poszedł" moim śladem i odnosi się z pytaniami do postu sprzed kilku miesięcy? Osobiście uważam, że zagadnienia oraz problemy poruszane tutaj na forum tak na prawdę się nie zmieniają i pytanie zadane jakiś czas temu na pewno dotyczy wielu osób także teraz. Więc dzięki temu nie będą musieli sami zakładać nowego postu tylko być może przeczytają ten.

Odpowiedz do tematu