FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
kosolidacja
Autor Wiadomość
goska

Wysłany: 2010-02-04, 17:15   kosolidacja

Prosze pomozcie chcialabym skonsolidowac kredyty mam ich bardzo duzo nie mam zdolnosci kredytoej jazarazbiam2000zł netto moj maz2400 ale kredyty przekraczaja nasza pensje niektore kredyty sa juz wypowiedziane dlam dokumenty prawniczce zeby starala sie zrobic ugody z bankami ale to sie ciiagnie a ja brne dalej nie mam rowniz hipoteki oni mnie wyjkoncz psychicznie czy jest jakis ban ktory moze pomoc?
pozdrawiam

Kosula 

Wysłany: 2010-02-06, 10:00   

niestety jesli jestscie Panstwo w sytuacji ze raty kredytow przekraczaja Panstwa zarobki, a ponadto macie zaleglosci w splatach i wypowiedziane umowy to sytuacja bardzo tragiczna i wedlug mojej skromnej opinii na normlanych zasadach zaden bank Panstwu nie pomoze... Sa osoby ktore łatwia kredyty bez BIK, sa tez takie ktore podobno w jakis magiczny sposob czyszcza historie w BIK - moze one by cos pomogly, ale powiem szczerze ze watpie... Zycze powodzenia

lukasz788

Wysłany: 2011-10-29, 16:39   

Ciężko cokolwiek poradzić w takiej sytuacji, bo nawet jeśli udałoby się uzyskać tak duży kredyt bez bik to jego koszt będzie większe a tym samym raty. No chyba, że uda się go rozłożyć na większą ilość rat. Gdybyś napisała o jaką kwotę chodzi byłoby łatwiej coś doradzić.

expert
DK Notus

Wysłany: 2011-10-31, 14:09   

lukasz788, jestem ciekaw, co zaproponowałbyś autorom postu. Załóżmy, że kwota kredytów nie jest wysoka i wynosi powiedzmy 20.000 zł. Co poleciłbyś osobom z bieżącymi zaległościami w BIK? jaki bank jest w stanie to zrobić... jestem bardzo ciekawy...

lukasz788

Wysłany: 2011-11-12, 12:45   

Oczywiście, że żaden bank nie udzieli takiego kredytu. Jedyne co można tu polecić to prywatne firmy udzielające pożyczek bez sprawdzania w bik. Ale to jest błędne koło, bo nawet jeśli ją dostaną to dobiją ich koszty, które będą znacznie większe niż w przypadku kredytu bankowego.

Odpowiedz do tematu