Wysłany: 2009-09-22, 15:28 Re: Dam kredyt bez BIK 100% przyznawalności
BT0303 napisał/a:
POMOGĘ OSOBOM ZADŁUŻONYM UZYSKAĆ KREDYT BEZ BIKU. Zwykły kredyt gotówkowy do 40 tyś. bądź pod zastaw nieruchomości od 50 tyś. do 300 tyś. oprocentowanie 6%.GOTÓWKA W 7 DNI!!! Prowizja po udzieleniu kredytu 100% przyznawalności 794706253
BZDURA BZDURA-100% BRAK KONTAKTU żENADA-JEśLI TAK BY BYLO BYłA BY MOżLIWOść KONTAKTU-NIE POLECAM DZWONIć SZKODA KASY NA TELEFON
Z góry przepraszam administratorów za wklejenie linku. Nie ma on na celu reklamowania konkurencyjnego forum, a jedynie odnosi się do tematu. I dowodzi, że ww. ogłoszenie reklamowe jest nieprawdziwe... jeszcze niedawno BT0303 reklamował ten produkt, a teraz sam go poszukuje!
witam mam ogromna prosbe. kto moze pomoc mi w poszukiwaniu kredytu gotowkowego 10 000. pilnie potrzebuje tych pieniedzy na splate zadluzenia. jestem osoba pracujaca na etacie. moje srednie wynagrodzenie netto to 1900 zł miesiecznie. jestem w bik-u wiec przez bank nie mam szans. moge spisac umowe cywiln-prawna a nawet weksel. moge splacic nawet 100% wartosci zadluzenia w ratach. bardzo prosze o pomoc. kontakt pod adresem email justynag811@wp.pl
Potrzebuję kredytu w wysokości 150000, jestem zadłużona i zarejestrowana w BIG, grozi mi albo rozwiązanie umów albo komornik, moje wszystkie zadłużenia wynoszą około 7500, ale są jeszcze zadłużenia mego męża + zobowiązania. Chcielibyśmy spłacić wszystkie zadłużenia i zobowiązania (około 80000), tak by pozostała tylko jedna rata do spłaty. Wiem że jeśli taki kredyt rozciągnie się na 20 lat to rata wyniesie najwyżej 1500. Moje miesięczne dochody to 6000 ale ich nie wykazuję. Prowadzę działalność gospodarczą, jestem na ryczałcie. Problemem jest zabezpieczenie kredytu ponieważ nie mam żadnego. dopiero po otrzymaniu kredytu zamierzam kupić domek za 50000 (jest do remontu, ale niewielkiego). Czy ktoś może mi pomóc??
Szczerze mówiąc odwiedziłam już wszystkie banki w okolicy i w każdym banku mój wniosek został odrzucony. A przecież jestem pewna że taki kredyt rozwiązałby wszystkie moje problemy. Co mam zrobić?
Wysłany: 2010-01-24, 18:52 Re: Dam kredyt bez BIK 100% przyznawalności
BT0303 napisał/a:
POMOGĘ OSOBOM ZADŁUŻONYM UZYSKAĆ KREDYT BEZ BIKU. Zwykły kredyt gotówkowy do 40 tyś. bądź pod zastaw nieruchomości od 50 tyś. do 300 tyś. oprocentowanie 6%.GOTÓWKA W 7 DNI!!! Prowizja po udzieleniu kredytu 100% przyznawalności 794706253
.
witam zainteresowana jestem taka forma pomocy. prosze o pilny kontakt 792073052
Wysłany: 2010-02-25, 10:20 Re: Dam kredyt bez BIK 100% przyznawalności
Dzien dobry jestesmy zainteresowani ofertą kredytową a mianowicie pod zastaw mieszkania kwote jaka potrzebujemy to ok 120.000 czy jest taka mozliwosc .mamy zła historie bik
bardzo prosimy o informacje na gosia 5568@tlen.pl
Wysłany: 2010-11-17, 06:36 Re: Dam kredyt bez BIK 100% przyznawalności
Witam. Jestem zainteresowana pożyczką w wysokości 15 000zł. Nie mogę wykazać dochodu i jestem też w bik-u. Mój miesięczny zarobek to ok. 1800zł (pracuję na czarno). Proszę o bliższe informacje na temat pożyczki pod numerem telefonu 508 354 061 lub na maila topolska.elzbieta@wp.pl
PW1976, Witam.Przeczytalam Panstwa yapztanie o kredyt z 2009 rok Czy udalo sie Panstwu zaciagnac kredyt.Staramy sie wlasnie o wieksza pozyczke na splaty bez bik. mamy problem ze znalezieniem.Jestem ciekawa czy takie kwoty sa realne do zdobycia POZDRAWIAM
Niestety obecnie jest tak mnóstwo firm, oferujących kredyty i pożyczki, ze trzeba naprawdę uważać, aby nie dać się oszukać. Warto jest więc zwrócić uwagę na szczegóły... Pamiętajmy, że idealne i tanie kredyty po prostu nie istnieją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum