Wysłany: 2010-08-19, 15:36 CZY MAM SZANSE NA KREDYT
witam prowadze DG od roku od stycznia tego roku rozliczam sie za pomoca KIPR na zas ogolnych pierwszy dochód uzyskałam w maju i od maja do lipca wyniósł on 13600 brutto
nie mam zaległości wobec zus i us jest to obecnie jedyne zródło dochodów moich i meza który poaga mi w działalności czy jest bank ktory udzieli mi kredytu na kwotę 15-17 tys
z tak krótkim czasem uzyskania dochodów?
A nie lepiej pomyśleć o kredycie odnawialnym? Wystarczy dowiedzieć się na jakich warunkach bank, w którym posiadasz konto, udziela takiego kredytu w koncie. Jest on naprawdę nisko oprocentowany, wysokość limitu wynosi średnio do 6- krotności miesięcznych wpływów. A warunki przyznania są proste.
Banki mimo wszystko wolą "etatowców" od osób prowadzących działalność. Kredyt na 15 tys powinieneś dostać ale joanna85 ma rację, lepszy będzie kredyt odnawialny a i łatwiej go dostać. Np. zakładając konto firmowe w mBanku nowe firmy dostają od ręki 10 tys a te prowadzone przynajmniej 2 lata mogą dostać nawet 4 mln zł limitu.
_________________ Banki nie chcą Ci udzielać kredytów? Sprawdź kredyty bez bik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum